Fenerbahçe'den Haji Wright kararı! Transfer için şartlar sonuna kadar zorlanacak

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden Haji Wright kararı Transfer için şartlar sonuna kadar zorlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2023 10:34

Ara transferin ilk imzasını Samet Akaydin'e attıran Fenerbahçe'de forvet transferi içn çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, Haji Wright için şartları sonuna kadar zorlamaya kararlı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 19. haftasında bugün deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de gündem bir yandan da transfer.

Adana Demirspor'dan Samet Akaydin'i transfer eden Sarı-lacivertli kulüp golcü transferi için de çalışmalarını sürdürüyor.

HAJI WRIGHT İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK

Antalyaspor'un ABD'li golcüsü Haji Wright için 5 milyon euro ve iki oyuncu teklif eden Fenerbahçe, bu teklifini arttırabilir. Fanatik'in haberine göre ABD'li golcüsü başka kulüplerinde istediğini bilen Sarı-lacivertli yönetim, ilk teklifine olumsuz yanıt gelmesi halinde parayı 7.5 milyon euroya kadar çıkacak.

Antalyaspor Asbaşkanı Emrah Çelik geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; "Wright için 8 takımla görüşüyoruz. Kulübümüz için en doğru kararı vereceğiz." şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

24 yaşındaki Haji Wright bu sezon çıktığı 17 maçta 11 gol attı. Golcü futbolcu ABD Milli Takımıyla 2022 Dünya Kupası'nda da boy gösterip Hollanda ağlarına bir gol bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!