Fenerbahçe'de Mario Branco transferi bitiriyor! Koz Fenerbahçe'de, ilk teklif...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Mario Branco transferi bitiriyor Koz Fenerbahçede, ilk teklif...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2023 09:06

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın çok istediği transfer gerçekleşiyor... Üstelik koz bu kez Fenerbahçe'de...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı ancak Milan'ın bu günlerde gözden çıkardığı Rade Krunic prensip anlaşmasına vardı. İtalyan devinin istediği bonservis de belli oldu.

Yaz transfer döneminde iddialı bir kadro kuran ve Süper Lig'in zirvesinde Galatasaray ile çekişen Fenerbahçe, 6 numara pozisyonu için uzun süre Rade Krunic'i gündeminde tutmuş ancak kulübü Milan oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmamıştı.

Önceki gün İtalyan basınında çıkan haberlerde Milan'ın Krunic'i gözden çıkardığı, oyuncunun da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı belirtilmişti.

BRANCO TEKLİFİ İLETECEK; 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Krunic ile prensip anlaşmasına varırken Sportif Direktörü Mario Branco'nun ilerleyen günlerde Milan ile görüşmek için İtalya'ya gidecek.

Sportif direktör Mario Branco, Fenerbahçe’nin Krunic için verdiği ilk teklifi iletecek. Kırmızı-Siyahlılar masaya 10 milyon Euro’luk taleple oturacak olsa da Sarı-Lacivertliler’in kapıyı 6 milyon Euro’dan açması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ayrıca Krunic'in Türkiye'de forma giymiş bir Sırp oyuncu üzerinden İstanbul'daki yaşama dair bilgi ve öneriler aldığı da iddia edildi.

BU KEZ KOZ FENERBAHÇE'DE

İtalyan basını, yazın 12 milyon euroda direten Krunic için Milan'ın ara transferde 10 milyon euro isteyeceğini yazıyor fakat koz Fenerbahçe'nin elinde

Milan, Boca Juniors’lı Ezequiel Fernandez ile Schalke forması giyen Assan Ouedraogo için girişimlere başladı. Ancak Kırımızı-Siyahlılar’ın bu bölgeye transfer yapması için önce Krunic’i satması gerekiyor.

Bu durum pazarlıkta Fenerbahçe'nin elini rahatlatıyor.

BAKMADAN GEÇME!