Fenerbahçe'de 6 numara transferi için 3 aday! İlk hedef...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede 6 numara transferi için 3 aday İlk hedef...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 17:20

Bu sezon İsmail Kartal ile müthiş bir form yakalayan Fenerbahçe oynadığı tüm maçlarını kazanarak 17'de 17 yaptı. Yaz transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkat çeken sarı-lacivertli takım güçlü bir kadro kurdu. 6 numara transferi yapamayan yönetim, ara transfer döneminde bu bölge için 3 flaş ismi belirledi.

Haberin Devamı

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, ara transfer dönemi için de kolları sıvamış durumda. İsmail Kartal'ın onayıyla harekete geçen yönetim, listedeki 3 yıldız oyuncu için görüşme yapacak.

Fanatik'in haberine göre; 6 numara transferi yapamayan sarı-lacivertliler, ara transfer döneminde ilk olarak bu bölgeye transfer yapma hedefinde.

İLK HEDEF ZIELINSKI

Fenerbahçe'de 6 numara için ilk hedef Napoli'de forma giyen Piotr Zielinski. Bu sezon Napoli'de ilk 11'in değişmez oyuncularından olan Zielinski gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız için devre arasında girişimler hızlanacak. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncunun piyasa değeri 35 milyon euro. 

ALTERNATİF İSİM FOFANA

Fenerbahçe, Zielinski ile anlaşma olmaması durumunda B planı olarak rotayı Monaco forması giyen Youssouf Fofana'ya kıracak. Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki oyuncuyu devre arası uygun bir rakama transfer etmeyi planlıyor. Fransız ekibi Monaco Avrupa'da yer almazken, genç yıldız burada kendini göstermek istiyor.

Haberin Devamı

3. İSİM CHER NDOUR

Fenerbahçe'de 6 numara pozisyonu belirlenen 3. ismin de PSG'de forma giyen genç oyuncu Cher Ndour olduğu ortaya çıktı. PSG, kadro planlamasında olmayan oyuncusunu başka bir takıma kiralamak istiyor. Sarı-lacivertli yönetim, oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde bir teklif sunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!