Heyecan dorukta: Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

Heyecan dorukta: Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2017 08:10

Fenerbahçe Vardar maçı Türk futbolseverler tarafından ilgiyle bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi'ne devam edebilmek için mutlak surette kazanmak zorunda olan Fenerbahçe, Vardar karşısında çetin bir mücadele verecek. Kendi evinde, taraftarları önünde mücadeleye çıkacak olan Sarı Lacivertliler, bir üst tura çıkabilmek için bol gollü galibiyeti hedefleyecek. Peki, Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Vardar maçı ile birlikte bu akşam kritik bir mücadele sahne alacak. Deplasmanda 2-0 mağlup olan temsilcimiz turu zora sokmuştu. Şimdi gözler bu akşam Kadiköy'de oynanacak mücadeleye çevrildi. Spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Karşılaşmanın yayın bilgileri açıklandı. Peki Fenerbahçe Vardar maçı bu akşam saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı yayınlacak? UEFA maçı şifreli mi olacak.. İşte detaylar

Fenerbahçe'nin Vardar ile 24 Ağustos Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçını Polonya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Stefanski yönetecek. Fenerbahçe ile Vardar arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçını Polonyalı hakem Daniel Stefanski yönetecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, saat 20.30’da başlayacak maçta Stefanski'nin yardımcılığını Marcin Boniek ve Dawid Igor Golis yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Zbigniew Dobrynin.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Vardar UEFA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Vardar UEFA maçı 24 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak. Mücadele saat 20:30'da başlayacak. Fenerbahçe maçı Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak

Fenerbahçe’de son dakika sakatlığı

Soldado’nun sağ üst adalesinde kanama var.. İlk 11 van Persie’nin

 Fenerbahçe’nin vardar maçı için yaptığı son çalışmaya sağ üst adalesinde kanama bulunan soldado katılamadı. Bireysel olarak çalışan golcü oyuncu Vardar maçında ilk 11’de yer alamayacak. Şener de tam olarak iyileşemedi.

MUHTEMEL 11 ise şöyle;

Kameni- Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı- Mehmet Topal, Alper Potuk, - Nabil Dirar, Aatif Chahechouhe (Ozan), Mathieu Valbuena-van Persie

Fenerbahçe, 19 yıl sonra ilk peşinde

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında, ilk maçta 2-0 yenildiği Vardar'ı konuk edecek sarı-lacivertliler, Avrupa kupaları tarihinde daha önce ilk karşılaşmaları kaybettiği 28 tur mücadelesinin 27'sinde elenmekten kurtulamadı - Fenerbahçe, sadece, 1998-1999 sezonunda ilk maçta kaybetmesine rağmen Göteborg'u elemişti

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bu akşam Vardar'ı konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde daha önce ilk maçlarında yenildiği 28 tur mücadelesinde sadece bir kez rakibini geçti. Makedonya temsilcisi karşısında deplasmandaki ilk maçtan 2-0'lık yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertliler, 1959'dan itibaren yer aldığı Avrupa arenasında, daha önce 28 tur mücadelesinde ilk maçları kaybetti. Fenerbahçe bu mücadelelerde sadece 1 rövanşta sonucu lehine çevirerek tur atlamayı başardı.

Göteborg'u eledi

Fenerbahçe, ilk maçlarda yenildiği 28 eşleşmede tek tur sevincini, 19 yıl önce 1998-1999 sezonunda Göteborg karşısında yaşadı. UEFA Kupası ön eleme turunda İsveç'in Göteborg takımıyla eşleşen Fenerbahçe, deplasmandaki ilk maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip, İstanbul'daki rövanşta 25 Ağustos 1998'de Elvir Baliç'in tek golüyle kazanarak Göteborg'u elemeyi başardı.

Haberin Devamı

Kocaman'ın 5 değişmezi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geride kalan 5 resmi karşılaşmada 5 futbolcudan vazgeçmedi. Kocaman; Skrtel, Josef de Souza, Alper, Dirar ve Valbuena'ya her maçta 11'de şans verdi. Ancak bu isimlerden Josef, Vardar maçında cezalı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, henüz ideal 11'ini bulamadı. Transferlerin devam etmesi ve kadronun henüz istediği noktaya ulaşamaması nedeniyle kaleden forvete kadar birçok noktada farklı arayışlar içinde olan Kocaman, geride kalan 5 resmi maçta 5 oyuncudan vazgeçmedi. UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan 3 maçın yanı sıra Süper Lig'de 2 karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe'de 16 farklı isim ilk 11'de boy gösterdi. 5 maçın 4'ünde kaleyi Volkan Demirel'e teslim eden Kocaman, Vardar karşılaşmasında ise Kameni'yi ilk 11'de sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Savunmanın bel kemiği Skrtel
Simon Kjaer'in Sevilla'ya imza atmasının ardından bu bölgede henüz istediği kurguyu oturtamayan Aykut Kocaman, geride kalan karşılaşmalarda savunma bölgesinde 7 farklı isimle sahaya çıktı. Sağ bekte 3 karşılaşmada Şener'i, 2 maçta da Isla'yı ilk 11'de oynatan Kocaman, sol bekte de benzer bir seçim yaptı ve 3 mücadelede Hasan Ali, 2 karşılaşmada da İsmail Köybaşı'nı sahaya sürdü. Kjaer'in yerine Rus futbolcu Roman Neustadter'i deneyen tecrübeli çalıştırıcı, bu denemesinden Vardar maçında vazgeçti ve Mehmet Topal'ı savunmanın göbeğine çekti. Ancak bu maçta yapılan hataların ardından Neustadter, Trabzonspor maçında ilk 11'deki yerini aldı. Kocaman'ın savunmada vazgeçmediği tek isim Martin Skrtel oldu. Tecrübeli oyuncu, geride kalan 5 resmi maçta da ilk 11'de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Orta sahada arayış yok
Savunmada birçok varyasyon deneyen Aykut Kocaman, orta saha kurgusunda ise net hareket ediyor. Ön libero bölgesinde Josef de Souza'dan vazgeçmeyen Kocaman, bu futbolcunun yanında Ozan Tufan ya da Mehmet Topal'ı deniyor. Dirar, Volbuena ve Alper Potuk ise Aykut Kocaman'ın en güvendiği isimler olarak dikkat çekiyor. Bu 3 futbolcu, geride kalan 5 maçta da ilk 11'de sahaya çıktı. Vardar ile oynanan ilk maçta kırmızı kart gören Josef de Souza'nın yokluğunda Ozan Tufan-Mehmet Topal ikilisinin savunmanın önünde ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Forvet belirsizliği
Fernandao'nun sakat, Robin van Persie'nin de hazır olmaması nedeniyle altyapıdan gelen Ahmethan'ı forvet bölgesinde oynatan Aykut Kocaman, Avrupa maçlarına bu futbolcuyla başladı. Kocaman, ligdeki karşılaşmalarda ise Robin van Persie'yi ilk 11'de sahaya sürdü. Trabzonspor karşılaşmasının ikinci yarısında yeni transfer Roberto Soldado'yu oynatan Kocaman'ın, Vardar maçında da bu futbolcuyla mücadeleye başlaması bekleniyor. 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!