Rövanş karşılaşması! Maribor Fenerbahçe rövanş maçı hangi gün, saat kaçta? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Rövanş karşılaşması Maribor Fenerbahçe rövanş maçı hangi gün, saat kaçta Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2023 21:04

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme karşılaşmasında Maribor’u evinde 3-1 mağlup ederek avantajlı bir skorla kazanmıştı. Rövanş maçında ise skor avantajını kullanmak isteyen sarı lacivertliler Slovenya temsilcisi karşısında galip gelerek bir üst tura adını yazdırmak istiyor. İsmail Kartal ve öğrencileri ligde aldığı galibiyetle Maribor mücadelesi öncesinde moral depoladı. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu, günü ve saati ise Fenerbahçeli taraftarlarlar tarafından merak ediliyor. Peki Maribor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haberin Devamı

Maribor Fenerbahçe mücadelesine ilişkin detaylar merak ediliyor. UEFA Ülke puanı sıralaması açısından da büyük öneme sahip karşılaşmayı tüm futbolseverler yakından takip edecek. Karşılaşma öncesi Tadic ve Dzeko gibi yeni transferlerin performansı teknik ekibin yüzünü güldürdü. Lig karşılaşmasında 2 gol birden atan Dzeko Maribor mücadelesinde Fenerbahçe’nin gol yollarında en etkili isimlerinden birisi olacak. Süper Lig’de 1. hafta geride kalırken gözler UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme karşılaşmasına çevrildi .Peki Maribor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, detaylar..

MARİBOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Maribor’un Fenerbahçe’yi ağırlayacağı karşılaşma 17 Ağustos Perşembe günü saat 21:15’te Ljudski Vrt Stadyumu'nda başlayacak.

Haberin Devamı

Maribor Fenerbahçe mücadelesi S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-lacivertli ekibin Maribor'u elemesi halinde Play-off Turu'ndaki rakibi Twente - Riga eşleşmesinin galibi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!