Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe'nin maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman oynanacak Fenerbahçenin maçı hangi kanalda, saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 14:31

Fenerbahçe Sturm Graz maçı için geri sayım devam ediyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 galip gelerek avantaja çeviren Sarı Lacivertliler, ikinci mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor. Sturm Graz karşısında UEFA Avrupa Ligi mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, bu mücadelede galip gelerek Avrupa Kupalarındaki yoluna devam edecek. Peki, Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Fenerbahçe Sturm Graz maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Sturm Graz'ı kendi sahasında ağırlayacak. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, kendi sahasında turu geçmenin peşinde olacak. Peki, Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman saat kaçta?

FENERBAHÇE STURM GRAZ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA

Ülker Stadyumu'nda 3 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak mücadelenin yayıncı kuruluşu henüz açıklanmadı.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimiz hertürlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. 1-0'lık mağlubiyette dahi bir üst tura çıkacak Fenerbahçe 2-1 yenilirse maç uzatmalara gidecek. 2 farklı mağlubiyetlerde ise Avusturya ekibi Sturm Graz turu geçen takım olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!