Fenerbahçe 1-1 Samsunspor (Maç özeti)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 1-1 Samsunspor (Maç özeti)
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2024 19:12

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan maç büyük bir mücadele ve heyecana sahne oldu. Birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan çıkmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında kozlarını paylaştı. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği maçta kazanan çıkmadı.

Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe, 12. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 öne geçti. Samsunspor, 63. dakikada Emre Kılınç'ın frikik golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Bu skorun ardından 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe, 54 puanla liderliğini sürdürdü. Samsunspor ise 22 puanla 15. sırada yer aldı.

Fenerbahçe, gelecek hafta Başakşehir deplasmanına çıkacak. Samsunspor ise Kayserispor'u konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

7. dakikada Mert Müldür’ün sağ kanattan ceza sahasına ortasında arka direkte topla buluşan Tadic’in bekletmeden yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.
10. dakikada İrfan Can’ın savunma arkasına pasında Dzeko’nun vuruşunda kaleci Okan Kocuk meşin yuvarlağı kurtardı.
12. dakikada Szymanski’nin sağ kanattan pasında Tadic, topu ceza yayının üzerinden İrfan Can’a aktardı. Ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan İrfan Can, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
36. dakikada Tadic’in pasında Dzeko’nun ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Okan Kocuk gole izin vermedi.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI BİRAZDAN...)

 

BAKMADAN GEÇME!