Fenerbahçe Real Madrid Final Four maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Real Madrid Final Four maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 14:23

Fenerbahçe Real Madrid Final Four maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Euroleague yarı final ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe kendi sahasında İspanyol devi Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Fenerbahçe geçtiğimiz yıl kaçırdığı Euroleague kupasını bu yıl almak hedefinde. Tüm basketbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Real Madrid Final Four maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

2017 Turkish Airlines Euroleague Final Four öncesi kupa, İstanbul'a getirildi. Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli Barcelona- İstanbul uçağıyla getirilen kupa, Atatürk Havalimanı apronunda THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile beraberindekiler tarafından törenle karşılandı. Euroleague Basketball Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jordi Bertomeu'nun eşlik ettiği kupayla Bertomeu ve Aycı gazetecilere poz verdi.

Fenerbahçe Real Madrid Euroleague Yarı Final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Final-Four maç programı açıklandı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma 19 Mayıs Cuma günü saat 21:30'da başlayacak. Dev karşılaşma TRTSPOR'dan şifresiz olarak ve beIN SPORTS'ta yaptığı açıklamaya göre maçların şifresiz yayınlanacağını açıkladı

Haberin Devamı

"En keyif aldığımız sponsorluklarımızdan biri"

İlker Aycı, THY'nin TC-JRO kuyruk tescilli, Airbus A321 tipi, özel giydirilmiş Euroleague uçağı önünde düzenlenen karşılama töreninde yaptığı konuşmada, Final Four organizasyonunun İstanbul'a çok yakıştığını söyledi.

Türk Hava Yolları olarak bu sürecin içinde yer almaktan gurur duyduklarını belirten Aycı, "Euroleague Basketball ile olan iş birliğimize büyük önem veriyoruz. Dünyanın en çok takip edilen ve en önemli basketbol etkinliklerinden biri olan Turkish Airlines Euroleague, şüphesiz en keyif aldığımız sponsorluklarımızdan biri." diye konuştu.

Turnuvanın final heyecanının, İstanbul’da yaşanacak olmasından ve sponsorluktan duyulan heyecanı zirveye taşındığını anlatan Aycı, "Euroleague yönetimi ile beraber, tüm basketbolseverlere beklentilerinin çok ötesine geçecek bir spor deneyimi yaşatacağımızdan eminiz. Avrupa'nın en iyi havayolu olarak, Avrupa'nın en önemli basketbol organizasyonuna, transfer merkezimiz İstanbul'da tekrar ev sahipliği yapacak olmak, bizim için son derece keyifli olacak." ifadelerini kullandı.
Euroleague Basketball Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Bertomeu ise Euroleague şampiyonuna kupasını bir kez daha İstanbul’da verecek olmaktan heyecan duyduklarını dile getirdi. Bertomeu, "Geçmişte, basketbol seyri açısından izleyiciye en iyi deneyimlerden birini yaşatan ve her zaman için mükemmel bir seçim olan İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’na geri dönüyoruz. Son derece çekişmeli bir seri olacak." diye konuştu.

Haberin Devamı

Final maçı Pazar günü oynanacak

Sinan Erdem Spor Salonu'nda 19 - 21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonu, 19 Mayıs Cuma 17.30'da CSKA Moskova ve Olympiakos arasında oynanacak maç ile başlayacak. Yarı final serisi aynı gün, Fenerbahçe ve Real Madrid arasında saat 20.30’da gerçekleşecek müsabaka ile son bulacak. Turkish Airlines Euroleague 2017’nin şampiyonu ise Pazar günü oynanacak final maçının ardından belli olacak.

"Tek amacımız Avrupa Ligi'ni kazanmak"

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Melih Mahmutoğlu, 19-21 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali sonunda kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek Dörtlü Final öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunan Melih, üç sene üst üste bu başarıyı tekrarladıkları hatırlatarak, artık sıranın kupa kazanmaya geldiğini vurguladı.

Dörtlü Final'in her takım için çok zor olacağını anlatan Melih, şöyle konuştu:

"Önemli olan bu sene artık bizim kupayı kazanmamız. THY Avrupa Ligi formatının değişmesinden sonra sezon da kolay geçmedi. Büyük bir takım olduğumuzu yine gösterdik ve Dörtlü Final'e kaldık. Dörtlü Final düşüncesiyle yatıp kalkıyoruz. Kazanacağımızdan eminim. Şu an tek amacımız Avrupa Ligi kupasını almak. İnşallah 21 Mayıs'ta kupayı kaldıran taraf biz oluruz."

"Savaşacağız"

Sarı-lacivertli takımın kaptanı, kupayı kazanmak için büyük bir mücadele ortaya koyacaklarını dile getirdi. Fenerbahçe'nin her zaman hedefinin şampiyonluk olduğunu aktaran 27 yaşındaki basketbolcu, "Takım olarak da bunun bilincindeyiz. Büyük bir camiada, sarı-lacivertli forma altında oynamak gurur verici. Kağıt üzerinden favoriler olur ama o gün sahaya çıkıp savaşan ve akıllı oynayan taraf kazanacak. Biz de bunu yapacağız. Kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. İnşallah sonunda da kupaya ulaşan taraf biz oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Avrupa'da yenemeyeceğimiz takım yok"

Melih Mahmutoğlu, yarı finalde karşılaşacakları İspanyol temsilcisi Real Madrid'in gücünü bildiklerini ancak Avrupa'daki her takımı yenebilecek kapasiteye sahip olduklarını aktardı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in sezonun en iyi basketbol oynayan ekibi olarak gösterildiğini belirten Melih, sözlerini şöyle tamamladı:

"İstediğimiz zaman Real Madrid gibi bir takımı 60'lı sayılarda tutabiliyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Aynısını da Dörtlü Final'de yapacağız. O şekilde hazırlanıyoruz. Bu sene çok formda bir rakip. Biz en iyi şekilde hazırlanıp sahaya çıktığımız zaman Avrupa'da yenemeyeceğimiz takım yok. Real Madrid'e en iyi şekilde hazırlanacağız. İnşallah sonu da güzel biter. Fenerbahçe taraftarı olduğum için de her şeyi gönülden sahaya yansıtıyorum. Fenerbahçe kaptanı olmak benim için inanılmaz bir his. Bu forma altında o kupayı kaldırmak güzel bir his olacak. Kupaların en büyüğü THY Avrupa Ligi'dir. İnşallah, Allah onu da bana nasip eder."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!