Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! Türkiye'nin en yüksek iddaa oranları, muhtemel 11'ler, çarpıcı istatistikler...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda Türkiyenin en yüksek iddaa oranları, muhtemel 11ler, çarpıcı istatistikler...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2024 09:47

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Atina deplasmanındaki zorlu maçtan sonra Süper Lig’de Fatih Karagümrük karşısında hata yapmayan Fenerbahçe’de gözler yeniden Konferans Ligi’ne çevrildi.

Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Sarı-Lacivertliler, Olympiacos’u eleyerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta Yunanistan’da oynanan ilk maçta 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, Tadic ve İrfan Can Kahveci’nin golleriyle tura tutunmuş ve sahadan 3-2’lik yenilgiyle ayrılmıştı.

Bugün saat 22.00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı heyecanı yine “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve “Canlı Sohbet” seçenekleriyle Misli’de yaşanacak.

Ayrıca bugün oynanacak Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ndeki diğer tüm maçlar da Misli’de “Şampiyon Oran” farkıyla daha yüksek oranlı!

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olun, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi maçlarına Misli’ye özel oranlarla oynayarak daha fazla kazanma şansını yakalayın! 

Alman hakem ile 5. kez

Fenerbahçe ile Olympiacos arasında oynanacak olan Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçını Almanya Futbol Federasyonu’ndan Tobias Stieler yönetecek.

Stieler daha önce Türk milli takımımızın ve Türk takımlarının toplamda 4 maçını yönetti. Bu 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik elde edildi.

İşte o karşılaşmalar:

Arnavutluk 0-2 Türkiye
Türkiye 3-3 Lüksemburg
Genk 1-1 Beşiktaş
Galatasaray 4-2 Marsilya

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda Türkiyenin en yüksek iddaa oranları, muhtemel 11ler, çarpıcı istatistikler...

Fenerbahçe’nin eli güçlendi

Olympiacos maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Jayden Oosterwolde dışında eksik bulunmuyor.

Olympiacos karşısında yaşadığı sakatlık sebebiyle ameliyat olan Oosterwolde hızlı bir şekilde bireysel çalışmalarına başladı.

Fatih Karagümrük maçında riske edilmeyen Alexander Djiku da forma giymeye hazır durumda. İlk maçta gördüğü sarı kart sonrası cezalı olup olmadığı konusunda soru işareti yaratan Fred’in de oynaması için bir engel bulunmuyor.

Haberin Devamı

Olympiacos’un stoperi yok

Yunan temsilcisinde ilk maçta sarı kart gören defans oyuncusu Panagiotis Retsos cezası sebebiyle rövanş maçında forma giyemeyecek.

Bu sezon toplamda 38 maçta forma giyen Retsos, 1 gol ve 1 asiste imza atmıştı.

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda Türkiyenin en yüksek iddaa oranları, muhtemel 11ler, çarpıcı istatistikler...

Fenerbahçe’nin Yunan ekiplerine şansı tutmuyor

Bugün sahasında Olympiacos’u konuk edecek olan temsilcimiz daha öncesinde Yunan ekipleriyle 9 kez karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, Yunan ekiplerine karşı oynadığı toplam 9 maçta; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Olympiacos’a 3-2 kaybeden Fenerbahçe, rakibiyle oynadığı 3 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı

Olympiakos ile 2021-2022 UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda da karşı karşıya gelen Fenerbahçe, Kadıköy’de rakibine 3-0 kaybederken; deplasmanda da 1-0 mağlup olmuştu.

Bir diğer Yunan temsilcisi PAOK ile 4 kez karşılaşan Sarı-Lacivertliler, rakibine karşı 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

Fenerbahçe’nin Yunan ekiplerinden mağlup edebildiği tek takım ise Atromitos oldu. 2015-2016 sezonunda UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Atromitos ile eşleşen Fenerbahçe; deplasmanda 1-0’lık skorla geçtiği rakibini rövanşta da 3-0 yenerek gruplara kalmıştı.

Fenerbahçe tarihi başarıyı tekrarlama peşinde

2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalde Lazio’yu saf dışı bırakan temsilcimiz tarihinde ilk kez Avrupa’da yarı finale yükselmişti. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe, sahasında Olympiacos’u elemeyi başarırsa tarihinde ikinci kez Avrupa’da yarı final oynama hakkını elde edecek.

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda Türkiyenin en yüksek iddaa oranları, muhtemel 11ler, çarpıcı istatistikler...

Misli’den dev maça özel dikkat çeken istatistikler!

  • Avrupa kupaları eleme turlarında, ilk maçı ev sahibinin 3-2 kazandığı son 28 eşleşmenin sadece 10'unda ilk maçı kazanan takımlar tur atlayabildi.
  • Avrupa kupaları eleme turlarında, ilk maçı deplasman ekibinin 3-2 kaybettiği son 10 eşleşmenin 7'sinde rövanşta ev sahipleri en az 2 GOL attı.
  • Maçı yönetecek Alman hakem Tobias Stieler, bu sezon Avrupa kupalarında yönettiği 7 maçın 4'ünde penaltı kararı verdi.
  • Avrupa kupaları eleme turlarında, Olympiacos, ilk maçı evinde kazandığı son 11 eşleşmenin 10'unda rövanşta kaybetmedi.
  • Olympiacos, Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla şimdiye kadar 12 kez karşılaşırken bu maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Fenerbahçe ile oynadıkları 3 maçı da kazandılar.
  • Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Yunan takımlarıyla şimdiye kadar 9 kez karşılaşırken bu maçlarda sadece 2 galibiyet alabildi.
  • Fenerbahçe’nin bu sezon Avrupa’da oynadığı 15 maçın 12’si “2.5 Gol Üstü” bitti.
  • Fenerbahçe bu sezon Avrupa’da iç sahada oynadığı 7 maçın 6’sında en az 3 gol attı.
  • Olympiacos’un bu sezon Avrupa’da oynadığı 15 maçın 10’u “2.5 Gol Üstü” bitti.

Yarı finaller 2 ve 9 Mayıs’ta

Fenerbahçe, Olympiacos’u elemesi halinde yarı finalde Aston Villa – Lille eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Aston Villa ilk maçta sahasında rakibini 2-1 yenerek avantajı kapmıştı.

Konferans Ligi’nde yarı final mücadeleleri 2 ve 9 Mayıs’ta oynanacak. Kupanın sahibi ise 29 Mayıs’ta Atina’daki Ayasofya Stadyumu’nda yapılacak final maçı sonrasında belli olacak.

Fenerbahçe ile Olympiacos arasındaki zorlu mücadelenin heyecanını Misli üyeleri “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yaşayacak.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak pek çok karşılaşmaya “Şampiyon Oranlar” ile oynayın, kazancınızı katlayın!

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda Türkiyenin en yüksek iddaa oranları, muhtemel 11ler, çarpıcı istatistikler...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!