Fenerbahçe Beko, Yunanistan'da zafer peşinde!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beko, Yunanistanda zafer peşinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2024 07:00

THY EuroLeague’de şampiyonluğu hedefleyen ve geride kalan 25 haftada 15’er galibiyet alan Panathinaikos ve Fenerbahçe Beko, OAKA’da kozlarını paylaşacak. Mücadele TSi 22.15’te başlayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 26. hafta maçında bugün Panathinaikos’a konuk olacak. OAKA’da TSİ 22.15’te başlayacak olan karşılaşmayı S Sport naklen yayımlayacak. Sarunas Jasikevicius’un çalıştırdığı sarı lacivertli ekibin 25 hafta sonunda 15 galibiyeti bulunuyor. Ergin Ataman yönetimindeki Yunan ekibi de tıpkı F.Bahçe gibi Avrupa arenasında 25 maçta 15 galibiyet elde etti. Yoncalar, Yunanistan Ligi’nde ise bu sezon oynadığı 17 maçta 16 galibiyet aldı. Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne kadar EuroLeague’de oynadığı 29 maçta 15 kez kazandı. Kanarya son olarak bu sezon İstanbul’da oynadığı maçta Panathinaikos’u 83-69 mağlup etti.

ZORLU BİR MAÇ OLACAK

Jasikevicius, “Çok zorlu bir maç olmasını bekliyoruz. Panathinaikos harika bir sezon geçiriyor ve OAKA’da oynamak her zaman zorlu bir görev olmuştur. Bizim için top kayıplarımızı sınırlamak çok önemli olacak. Elbette rakibimizin guardlarını ve Mathias Lessort’u durdurabilmek büyük önem taşıyacak” dedi. Oyunculardan Tarık Biberovic ise “Zorlu bir atmosfer bizi bekliyor ama biz de kendimize güveniyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, Yunanistanda zafer peşinde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!