Fenerbahçe AEK maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe AEK maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2022 16:36

UEFA Ligi B Grubunda mücadele eden Fenerbahçe, sahasında AEK ile karşı karşıya geliyor. AEK Larnaca ile ilk kez bir resmi maçta karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, daha önce bir Kıbrıs takımıyla sadece 2012/13 Avupa Ligi gruplarında eşleşti ve AEL Limassol'u iki randevuda da mağlup etti. Şimdi gözler oynanacak mücadeleye çevrildi. Peki Fenerbahçe AEK maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Avrupa kupalarında daha önce bir Türk takımıyla karşılaşmayan AEK Larnaca, bu sezon dördüncü kez bir ülkenin temsilcisiyle ilk kez karşı karşıya gelecek.

Avrupa kupalarında oynadığı son altı maçı kaybetmeyen Fenerbahçe, daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Ekim 2015-Mart 2016 arasındaki dönemde yaşadı. Avrupa Ligi deplasmanlarında oynadığı son iki maçı kazanan AEK Larnaca, turnuvadaki ilk beş ziyaretinden galibiyet çıkaramamıştı.

Avrupa Ligi'nde oynadığı son üç maçta üç gol atan Fenerbahçe forveti Enner Valencia, turnuvadaki son karşılaşmada oyuna sonradan dahil olup uzatma dakikalarında beraberlik golünü kaydetti.

FENERBAHÇE AEK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Fenerbahçe AEK maçı 6 Ekim Perşembe akşamı saat 22:00'da başlayacak. Mücadele EXXEN dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!