Eyüpspor'dan bir transfer daha! Göztepe'den...

Güncelleme Tarihi:

Eyüpspordan bir transfer daha Göztepeden...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2022 11:29

Süper Lig'den düşen ve yeni sezona yeni sahibi yönetiminde 1. Lig'de girecek olan Göztepe'de ayrılıklar devam ediyor. Halil Akbunar'ı Westerlo'ya gönderen İzmir ekibi, Berkan Emir ile de yollarını ayırdı. Deneyimli sol bek Eyüpspor'a imza atacak.

Haberin Devamı

Spor Toto 1’inci Lig’de yeni sezonun hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde sürdüren Göztepe’de bir ayrılık daha yaşandı. Son olarak kaptanı Halil Akbunar’ı Belçika’nın Westerlo takımına gönderen Sarı-kırmızılılar, Berkan Emir’le de yollarını ayırdı.

Göz-Göz ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli sol bekin Eyüpspor’a gönderildiği ifade edildi. Göztepe’nin Berkan’a karşılık Eyüpspor’dan 1 milyon TL’lik bonservis bedeli aldığı vurgulandı.

Göztepe’ye 2018-2019 sezonunda Aytemiz Alanyaspor’dan gelen Berkan, 4 sezon düzenli olarak sarı-kırmızılı formayı giydi. Geçen sezon 32 Süper Lig maçına çıkan 34 yaşındaki futbolcu, İzmir ekibi ile küme düşme acısı yaşadı. Zaman zaman taraftarın tepkisiyle karşılaşan Berkan, 33 karşılaşmada 1 gol atıp 5 de asist yaptı.

Haberin Devamı

EYÜPSPOR'UN TRANSFERLERİ

Hızlı bir transfer dönemi geçiren Eyüpspor, geride kalan günlerde tam 12 transfer açıklamıştı.

Eyüpspor'un transferleri: Alpaslan Öztürk, Erdem Gökçe, Sinan Kurt, Fethi Özer, Cengiz Alp Köseer, Metehan Mimaroğlu, Mehmet Murat Uçar, Ahmet Yazar, Emeka Eze, İbrahim Akdağ, Uğur Demirok, Harun Tekin

 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Spor Arena (@sporarena)'in paylaştığı bir gönderi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!