Emre Akbaba: Devler Ligi'nde oynamak çocukluk hayalimdi

Güncelleme Tarihi:

Emre Akbaba: Devler Liginde oynamak çocukluk hayalimdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 10:08

Galatasaray'lı Emre Akbaba, Devler Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova zaferi sonrasında açıklamalar yaptı. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıkan futbolcu, Galatasaray formasıyla bu arenada oynamanın çocukluk hayali olduğuna vurgu yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın bu yaz kadrosuna kattığı Emre Akbaba, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 3-0 kazanılan Lokomotiv Moskova maçı sonrası açıklamalar yaptı. Aynı zamanda Galatasaray taraftarı olan Emre, 90+3'üncü dakikada Onyekuru'nun pasında kaleci Guilherme'yi çalımladı ve kalecinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Rocchi penaltı noktasını gösterirken Selçuk penaltıyı gole çevirdi. Emre Akbaba maç sonrasında açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle maçı kazanmamız gerekiyordu. İçeride oynuyordu. İstekli başladık. Geriden paslaşarak oyunu kurmaya başladık. Golü de bulduk. Golden sonra geri çekildik. Kontradan goller bulduk, 30 kazandık.

Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok değişik bir duygu. Çocukluktan bir hayal Şampiyonlar Ligi. Atmosfer de çok güzeldi. Müthiş bir galibiyet oldu."

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!