Emmanuel Dennis resmen RAMS Başakşehir’de!

Güncelleme Tarihi:

Emmanuel Dennis resmen RAMS Başakşehir’de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2023 21:04

RAMS Başakşehir, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen 25 yaşındaki Nijeryalı santrfor Emmanuel Dennis ile sezon sonuna dek kiralık olarak anlaşma sağlandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu-lacivertliler, Premier Lig temsilcisi Nottingham Forest’tan 25 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Emmanuel Dennis ile sezon sonuna dek kiralık olarak anlaşma sağlandığını bildirdi. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest takımında forma giyen Emmanuel Bonaventure Dennis ile 2023-2024 sezonunun sonuna dek kiralık olarak anlaşma sağladı. Emmanuel Bonaventure Dennis’e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

Transferin ardından Başakşehir’in sosyal medya hesabından yayınlanan videoda açıklamalarda bulunan Dennis, "Başakşehir ile ilk tanışmam Club Brugge ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi ön eleme maçıydı. Emmanuel Adebayor da maçta oynuyordu. Maçtan sonra onunla bir konuşmamız oldu, oldukça iyi bir konuşmaydı. Sonrasında beni İstanbul’a davet etti. Geldim, hatta burada buluştuk. Evine gittik ve tüm günü birlikte geçirdik. Bana kulüp hakkında bazı şeyler anlattı ve bunlar aklımda kaldı. Yakın zamanda menajerimden bu kulübün benimle ilgilendiğine dair bir mesaj aldım. İyi bir yer ve onları tanıyorum. Çünkü onların stadyumunda onlara karşı oynadığımı ona söyledim. Burada bazı arkadaşlarım da oynadı. Bana Başakşehir ailesiyle ilgili hep iyi hikayeler anlattılar. Evet neden olmasın dedim. Buraya gelmeye karar verdim ve bundan da mutluyum. Kulüp son zamanlarda çok iyi işler çıkardı. 50 Avrupa maçı oynadılar. Bu çok önemli bir sayı. Bu kulübün gelişmekte olduğunu gösteriyor. Emmanuel Adebayor ile konuştum, bana olumlu yorumlar yaptı ve iyi hissettim. Burada olmamın sebeplerinden biri de bu ve şimdiden sizi sevdim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Geçen sezon Nottingham Forest formasıyla 27 karşılaşmaya çıkan Emmanuel Dennis, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!