Dünya Kupası'nda Gol Kralı Kim Olur? iddaa oranları açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupasında Gol Kralı Kim Olur iddaa oranları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 15:14

Perşembe günü başlayacak turnuvanın 'Gol Kralı' oranları belli oldu! Öne çıkan isimler hangileri? Hangi futbolcuya güvenmek lazım? MBS1 olarak oynanan oyun hakkındaki detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Messi 8,00 oranıyla favori, Neymar'ın "Gol Kralı" olmasına ise 9,00 oran açıklandı.

İsmi ciddi şekilde Barcelona'yla anılan Griezmann'a 11,00 oran verildi, geçtiğimiz sezonun 15 golle "Şampiyonlar Ligi Gol Kralı" olan Ronaldo'nun oranı ise 12,00!

Favorilere güvenmek mantıklı mı?

D Grubu'nda yer alan Arjantin, grubunu lider bitirir, İspanya da B Grubu'nda hata yapmazsa, iki takım çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. Portekiz'in İspanya ile aynı grupta olduğu da unutulmasın!

Brezilya, E Grubu'nu zirvede tamamlar, Belçika ve Fransa da hatasız ilerlerse, Brezilya-Belçika çeyrek finalini göreceğiz, kazanan ise Fransa ile yarı finalde kozlarını paylaşacak.

Tite'nin 9 numarası Gabriel Jesus, İngiltere'nin grubu zayıf!

"İlk 11'de Firmino mu, Gabriel Jesus mu başlayacak?" tartışmalarına, Brezilya teknik patronu Tite karar vermiş gibi gözüküyor. 

Haberin Devamı

Eleme grubundaki son 4 maçın 3'ünde ve sonrasındaki 6 hazırlık maçının tamamında Firmino yedek bekledi. Yedek olarak başladığı 9 maçın 4'ünde oyuna bile girmedi. Gabriel Jesus ise Firmino'nun yedek başladığı 9 maça 5 gol sığdırdı.

Kane, Premier Lig'de son 4 sezonda toplam 105 gol attı. İngiltere'nin grubunda Belçika gibi güçlü bir takım var ama Panama ve Tunus gibi savunma özürlü iki takım da var. 

Gol makinesi Harry Kane ve Tite'nin 9 numarası Gabriel Jesus için iddaa'nın belirlediği "Gol Kralı olur" oranları aynı açıklandı - 14,00!

Dünya Kupasında Gol Kralı Kim Olur iddaa oranları açıklandı

Almanya'da Werner atıyor, Belçika'nın gol umudu Lukaku!

Bundesliga'de 100 ve 150 maç barajlarını en genç geçen isim olan Timo Werner, geçtiğimiz sezonu 21 golle kapattı. 1996 doğumlu genç yıldızın kulüp kariyerinde ise 114 golü bulunuyor.

Almanya milli formasını 14 kere giyen Werner, 3'ü geçtiğimiz yılın FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda olmak üzere toplam 8 gol attı. Dünya Kupası'nı "Gol Kralı" olarak bitirmesine iddaa'da 14,00 oran açıklandı!

Ve Lukaku! Turnuvanın gizli favorilerinden Belçika'da, hücumun en ilerisindeki isim Romelu Lukaku, sezonu 27 golle bitirdi. 68 kere giydiği Belçika milli forması altında 34 gole imza atan Lukaku, son 5 hazırlık maçında 6 gol kaydetti.

Haberin Devamı

İlk açıklandığında 15,00 olan "Lukaku Gol Kralı Olur" oranı, an itibariyle 14,00'ten oynanıyor.

Dünya Kupasında Gol Kralı Kim Olur iddaa oranları açıklandı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Nesine.com yorumcuları Senih Yurga ve Ozan German'ın tahminleri de burada!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!