Down Sendromlu Milli Takımı, Avrupa şampiyonu!

Güncelleme Tarihi:

Down Sendromlu Milli Takımı, Avrupa şampiyonu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2023 21:34

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın final mücadelesinde Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nın final maçında Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Büyük mutluluk ve gururun yaşandığı sahada Kocaelili sporculardan da mesaj gecikmedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a videolu mesaj gönderen özel sporcular, "Tahir Başkanım, sözümüzü tuttuk kupayı aldık. Kupayı size getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükakın ise sporcuların kendisine gönderdiği vidoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Bu büyük zafer için helal olsun size çocuklar. Heyecanla sizi bekliyoruz, gururumuzsunuz" dedi.

BAKAN BAK'TAN DOWN SENDROMLU FUTSAL MİLLİ TAKIMI'NA TEBRİK MESAJI

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda, Portekiz’i finalde yenerek şampiyon olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda, Portekiz’i finalde yenerek şampiyon olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımını yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İtalya’nın Padova kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda, Portekiz’i finalde yenerek Avrupa Şampiyonu olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımızı yürekten kutluyorum. Organizasyon başlamadan önce şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Milli Takımımız ile gurur duyuyoruz. Ülkemize ikinci kez şampiyonluk kupası getiren tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşı'mızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum."

BAKMADAN GEÇME!