Devler Dolmabahçe'de moral peşinde! Beşiktaş'ın konuğu Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

Devler Dolmabahçede moral peşinde Beşiktaşın konuğu Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2024 07:00

Ligde son üç maçından 1 puan çıkarabilen ve bu süreçte gol dahi atamayan Kartal ile son 4 karşılaşmasında sadece 1 kez beraberlik alabilen Fırtına’nın mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. İki ekip de kazanıp kötü gidişe ‘dur’ deme amacında.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışının uzağında kalan ve üçüncülük mücadelesi veren iki dev ekip, Beşiktaş ve Trabzonspor bugün İstanbul Dolmabahçe’de karşı karşıya gelecek. Arda Kardeşler’in yöneteceği karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Ligde oynadığı son 3 maçta sadece 1 puan alabilen ve bu süreçte hiç gol atamayan Beşiktaş hem kötü gidişe ‘dur’ demeye hem de ligin ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı alarak üçüncülük koltuğuna geçmeye çalışacak. Kartal’da sakatlıkları devam eden Cenk, Salih, Chamberlain ve Hadziahmetovic, kadro dışı olan Aboubakar ve Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Masuaku forma giyemeyecek.

Devler Dolmabahçede moral peşinde Beşiktaşın konuğu Trabzonspor

Haberin Devamı

Trezeguet sevinci

Son 4 lig maçında sadece 1 puan alabilen Trabzonspor da tıpkı rakibi gibi kötü gidişe ‘dur’ deme amacında... Bordo mavili ekip sakatlıkları devam eden Orsic, Hüseyin ve Benkovic ile Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Nicolas Pepe ve Paul Onuachu’dan faydalanamayacak. Mısır’ın elenmesiyle Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen Trezeguet bugün oynayabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!