Dev buluşma gerçekleşti! Arda Turan...

Güncelleme Tarihi:

Dev buluşma gerçekleşti Arda Turan...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 13:34

Arda Turan transferi için Barcelona’ya giden Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, dün akşam yıldız futbolcuyla bir araya geldi. Spor Arena'ya konuşan başkan Gümüşdağ, 'Kısaca söyleyebilirim ki, Arda’nın arzulu ve hırslı, bize karşı çok istekli olması, kulübün oyuncuyu bize vermeye niyetli olması, bizim için büyük bir maliyet olmasına rağmen, özellikle iki büyük sponsorumuzun bu transferin gerçekleşebilmesi için yapmaya hazır olduğu büyük fedakârlıklar sebebiyle prensipte olumlu bir izlenimle geri dönüyorum' dedi.

Haberin Devamı

Barcelona'da forma giyen Milli futbolcu Arda Turan transferini gerçekleştirmek için Ispanya’ya giden Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, görüşme sonrası Spor Arena'ya çok özel açıklamalarda bulundu.

Dev buluşma gerçekleşti Arda Turan...


Gümüşdağ, “ Ekibimiz ve menajerimiz gün boyu Barcelonalı profesyonellerle bir dizi görüşme yaparken, ben Arda ile vakit geçirdim ve kendisinin Başakşehir formasını giymekten gurur duyacağını, yeniden zirveye çıkmaya hazır olduğunu, hırsını, isteğini gördüm, hedeflerini dinledim, akabinde Barcelona kulübü CEO’su ile bir görüşme yaptım. Kısaca söyleyebilirim ki, Arda’nın arzulu ve hırslı, bize karşı çok istekli olması, kulübün oyuncuyu bize vermeye niyetli olması, bizim için büyük bir maliyet olmasına rağmen, özellikle iki büyük sponsorumuzun bu transferin gerçekleşebilmesi için yapmaya hazır olduğu büyük fedakârlıklar sebebiyle prensipte olumlu bir izlenimle geri dönüyorum.

Haberin Devamı

Dev buluşma gerçekleşti Arda Turan...

Tabi ki spor medyasının heyecanını anlıyorum ve aynı heyecanı ben de yaşıyorum. Fakat Barcelona Kulübü’nün kurumsal yapısına saygı göstermeli ve transferin gerçekleşebilmesi için gereken prosedürlerin tamamlanmasını beklemek zorundayız. Prensipte her konuda anlaşmış olmamıza rağmen, fiiliyatta hala atılması gereken birkaç adım var. Ekibim, menajerimiz ve Barcelona kulüp yetkilileri temas halindeler. Umut ediyorum ki olumlu bir sonuçla geri döneceklerdir.” dedi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Arda Turan transferi hakkında ne söylemişti?

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!