Denizlispor ateşe düştü! Son 3 haftada 1 puan...

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor ateşe düştü Son 3 haftada 1 puan...
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2023 11:54

Spor Toto 1’inci Lig’de kümede kalma yolunda önemli rakiplerinden Erzurumspor FK’yı konuk eden Altaş Denizlispor, rakibine 2-0 yenilerek adeta kendini ateşe attı.

Haberin Devamı

Erzurumspor FK'ya 2-0 yenilerek 17 puanda kalan Denizlispor düşme hattından kurtulamazken; her geçen hafta umut tüketmeyi sürdürdü.

Son 3 maçından sadece 1 puan çıkarabilen yeşil-siyahlılarda teknik direktör Giray Bulak, yine dar kadrodan şikayet etti.

Bir haftada 3 maça çıktıklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Dar kadro ile 3 maçı çıkaramadık. Ben yine de futbolcularımı kutluyorum" dedi. 

Takımına sonuna kadar güvendiğini dile getiren Giray Bulak, "Ben buraya geldiğimde 2 puanımız vardı. Oyuncularımız 2 puandan takımı burulara getirdi. Bu çocuklar önemli maçlar kazandı, yine kazanacaklar. Sorunları biliyoruz ama Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki yetkililer planlama konusunda bizleri zor duruma sokuyor. Erzurumspor FK takımı 2 maç oynadı, biz 3 maç oynadık. Biz istediğimiz direnci gösteremedik ama oyuncularım yürekli. Herkes fedakarlık yapıyor. Bu işin üstesinden geleceğiz" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Denizlispor ateşe düştü Son 3 haftada 1 puan...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!