Dayak olayında flaş gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Dayak olayında flaş gelişme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 12:59

Medipol Başakşehir Kulübü, Çaykur Rizespor maçı sonrası A Spor muhabiri Selman Kutlu ve kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım’ı darp ettikleri ileri sürülen dört futbolcusu Yalçın Ayhan, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Emre Belözoğlu’nu bugün Kutlu ve Yıldırım ile bir araya getirerek özür diletti.

Haberin Devamı

A Spor binasında gerçekleşen buluşmada kanal yöneticileri ve turuncu lacivertli takımın yetkilileri de hazır bulundu. Futbolcuların, olay nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ilettiği belirtildi.

Medipol Başakşehir yarın Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçına, darp olayına karıştıkları için tedbirli olarak PFDK’ye sevk edilen Yalçın, Volkan, Ufuk, Emre ve sakatlıkları bulunan Bekir ve Egemen’den yoksun çıkacak.

Dayak olayında flaş gelişme

19'LUK KALECİ, FENERBAHÇE'YE KARŞI
Teknik direktör Abdullah Avcı, iki kaleci Volkan ve Ufuk’un yokluğu nedeniyle Fenerbahçe maçında 3. kaleci Faruk Çakır’a forma verecek.

Ayrıca, Medipol Başakşehir’in alt yapısında görev yapan genç kaleci Melikhan Sarı’nın da Kadıköy’deki maçta yedek kaleci olarak sahaya çıkarılması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!