Cristiano Ronaldo, resmen Al Nassr'da! Formayı giydi, imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

Cristiano Ronaldo, resmen Al Nassrda Formayı giydi, imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2022 14:32

Premier Lig devi Manchester United ile sözleşmesini sonlandırdıktan sonra adı sık sık transfer haberlerinde yer alan Cristiano Ronaldo, Suudi ekibi Al Nassr'la sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda bekleneni veremeyen ve dev turnuvadan hayal kırıklığı ile ayrılan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu.

REAL MADRID TESİSLERİNDE ANTRENMAN YAPIYORDU

Cristiano Ronaldo, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından henüz kulübü bulunmaması sebebiyle eski takımı Real Madrid'in tesislerinde antrenmana çıkmıştı. Portekizli futbolcunun tesislerden ayrılırken çekilen görüntüleri geçtiğimiz hafta çok konuşulmuştu.

242 MİLYON DOLARI REDDETMİŞTİ

Yaz aylarında Manchester United'dan ayrılmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma gitmek için transfer görüşmeleri yapan Cristiano Ronaldo'ya Avrupa'nın büyük kulüpleri kapılarını kapatmış, Portekizli yıldız yine bir Suudi Arabistan takımı olan Al Hilal'in 242 milyon dolarlık teklifini reddetmişti.

İMZAYI ATTI

Haberin Devamı

Kırmızı Şeytanlar ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'nun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu olurken Suudi ekine imza attı.

Portekiz milli takımında da yaşadığı olaylarla gündemden düşmeyen yıldız oyuncunun ismi birçok kulüple anılırken Suudi ekibi Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Cristiano Ronaldo, resmen Al Nassrda Formayı giydi, imzayı attı

DUDAK UÇUKLATAN RAKAM

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Portekizli yıldız Al Nassr'da yaklaşık 200 milyon Euro kazanacak.

"OLDUKÇA İLHAM VERİCİ VE ETKİLEYİCİ"

Transfere ilişkin olarak konuşan Ronaldo, "Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

TALISCA, ABOUBAKAR VE LUIZ GUSTAVO...

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'a resmen imza atması halinde Süper Lig'den tanıdık isimler olan Anderson Talisca, Vincent Aboubakar ve Luiz Gustavo ile takım arkadaşı olacak.

İSMİ GALATASARAY İLE DE ANILDI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde GS TV'de katıldığı programda; "Hiç hayal edilemeyecek oyuncuların durumunu sorduk. İstediğim ama gerçekleşmeyen iki Transfer oldu. İsim vermem yanlış olur. İnsan hayaline sınır çizmeyecek. O süreci devam ettireceğiz." demişti.

Haberin Devamı

Dries Mertens, Mauro Icardi, Torreira ve Juan Mata gibi yıldızların transferinde başrol oynayan Erden Timur’un işaret ettiği iki isim Manchester United’dan Cristiano Ronaldo ve Real Madrid’den Eden Hazard idi.

HÜRRİYET, GÖRÜŞMEYİ 6 AĞUSTOS'TA DUYURMUŞTU

Galatasaray’ın Ronaldo’nun menajeriyle görüştüğünü Hürriyet, 6 Ağustos’ta okuyucularına duyurmuştu. Portekizli futbolcu, “Şampiyonlar Ligi’nde yer almayan bir takımda oynamayacağım” diyerek teşekkür etmişti. Kiralama teklifi yapılan Hazard da Real Madrid’den ayrılmak istemediğini bildirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!