Cenk Tosun'lu Everton, Old Trafford'da! Manchester United'ın iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Cenk Tosunlu Everton, Old Traffordda Manchester Unitedın iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 13:54

Milli futbolcumuz Cenk Tosun, geçtiğimiz günlerde baba oldu. Son 3 lig maçında da sonradan oyuna giren ve bu 3 maçın 2'sinde gol atmayı başaran 'Tosun Paşa' Old Trafford'da ilk 11'de olacak mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Manchester United

- Marouane Fellaini ve Alexis Sanchez iyileşmedi ama Jesse Lingard ve Scott McTominay son antrenmanlarda takımla birlikteydi.

- Everton ile oynadıkları son 7 maçı kaybetmediler. (5 galibiyet - 2 beraberlik)

- Newcastle maçını 70'ten sonra çevirdiler, Chelsea'ye ise 90+6'da 1 puan bıraktılar. Menajer Jose Mourinho'nun topun ağzında olduğu söyleniyor, ligde alacağı bir yenilgi buradaki kariyerini sonlandırabilir.

Everton

- Geçtiğimiz günlerde baba olan milli futbolcumuz Cenk Tosun, Everton'ın son 3 lig maçında sonradan oyuna dahil olmuş, bu 3 maçın 2'sinde gol atmayı başarmıştı.

- İngiliz basını Cenk Tosun'un hem formda hem de baba olmanın moraliyle ilk 11'e geçiş yapabilme ihtimali olduğunu ama Marco Silva'nın son maçlardaki düzeni bozmayıp 'Tosun Paşa'yı yine sonradan oyuna almasının doğru olabileceğini yazdı.

Haberin Devamı

- Buna göre kanatlarda 'Walcott, Bernard' ve forvet arkasında Sigurdsson maça başlayacak. 9 numara pozisyonunda ise Richarlison'ı göreceğiz. 

- Silva'nın başına 'tatlı' bir ağrı verebilecek bir diğer durum da stoper pozisyonunda yaşanıyor. Yerry Mina tamamen iyileşti ve 'Keane, Zouma' ikilisini forma için zorlamaya başladı. Karar maç saati verilecek.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!