C Ligi 1. Grup'ta liderlik maçı! Beraberlik halinde...

Güncelleme Tarihi:

C Ligi 1. Grupta liderlik maçı Beraberlik halinde...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 11:17

Arnavutluk deplasmanında farklı kazanan İskoçya, İsrail ile grubun finalini yapacak. Beraberlik işlerine yaramıyor, hedef mutlak galibiyet! İşte detaylar...

Haberin Devamı

İskoçya

- 4'ü ilk 11'den, toplam 8 eksikle gittikleri Arnavutluk deplasmanından farklı galibiyetle dönen İskoçya, grubun finalini İsrail'le oynamaya 'hak kazandı' diyebiliriz.

- Alex McLeish, Cardiff'te hücumu ön planda tutan Callum Paterson'a sağ bekte görev verdi ve Paterson sırıtmadı. İlk milli maçına çıkan David Bates de Scott McKenna ile stoperde uyumluydu.

- 4-0'lık galibiyette, milli formayla ilk gollerini atan James Forrest ve bu sezon hem Bournemouth ile hem de milli takımla beklentilerin üzerine çıkan Ryan Fraser ön plandaydı. Bugün de en büyük güvenci ikisi olacak...

İsrail

- 11 Ekim'de, Hayfa'da 2-1 kazanan İsrail'e, bu akşam beraberlik yetecek. 1 puan liderlik demek!

- Salzburg'un gol makinesi Moanes Dabour (24 maç - 18 gol), orta sahanın tecrübeli ismi - kaptan Bibras Natkho ve Çin Süper Ligi'nde bu sezon 29 gole katkı (20 gol - 9 asist) yapan Eran Zahavi kadroda dikkat çeken isimler.

Haberin Devamı

- Beram Kayal'ı da es geçmeyelim... 5 sezon formasını giydiği Celtic ile 130'dan fazla maça çıktı. Orta sahada bekleyip defansif katkı yapabilmesinin yanında, 'box to box' dediğimiz rolde de iyi işler çıkartabiliyor.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!