Bursaspor'un iddaa oranı düşüşte! Trabzonspor son 7 deplasmanda...

Güncelleme Tarihi:

Bursasporun iddaa oranı düşüşte Trabzonspor son 7 deplasmanda...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2019 12:58

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında Bursaspor, son 7 deplasman maçında sadece 1 kez kaybeden Trabzonspor'u konuk ediyor. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

BURSASPOR

- Abdullahi Shehu dışında takımda önemli bir eksik yok.

- Son 13 maçta sadece 1 kere kazanabildiler ve Samet Aybaba ile yollar ayrıldı. Yeni teknik patron Mesut Bakkal; "7 maçımız var, 7 maç için anlaştık. Hiç fark etmez, Bursaspor ile 3 maça da anlaşırdım. İkinci Lig'de de olsa çalışırdım." açıklamasını yaptı.

TRABZONSPOR

- Bursa kafilesinde Ogenyi Onazi, Kamil Ahmet Çörekçi ve Filip Novak yer almadı.

- Ligdeki son 7 deplasman maçında sadece 1 kez sahadan yenilgiyle ayrıldılar. (3 galibiyet - 3 beraberlik)

- İlk olarak 2,15'ten açıklanan "Trabzonspor kazanır" iddaa oranı 2,55'e yükselirken, "Bursaspor kazanır" oranı ise 2,45'ten 2,15'e geriledi!

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Trabzonspor'un ligde oynadığı son 5 maçta karşılıklı goller oldu. (KG VAR)

Haberin Devamı

- İki takım arasında oynanan son 6 maçın 5'inde karşılıklı goller izledik. (KG VAR)

- Son 10 yılda Mesut Bakkal ile Ünal Karaman arasında 2 maç oynandı. 2 maçı da Bakkal'ın yönetimindeki takımlar kazandı. (MS1)

MİSLİ.COM YAZARI YETKİN ETKİN, BURSASPOR'UN YANINDA!

Bursaspor kötü sonuçların ardından Samet Aybaba ile yollarını ayırdı. Son 13 maçta sadece 1 galibiyet akıl alacak iş değil. İlk yarı yakaladığı ivmeyi Timsah, ikinci yarı neredeyse hiç yapamadı. Artık direkT küme düşme adaylarından biri ve işinin çok kolay olmadığını düşünüyorum. Sınırlı bir kadro var, gol sorunu derken en son Mesut Bakkal ile anlaşıldı. Asıl sorun aslında maddi taraf olduğu için anormal değişiklikler olmayacaktır. Tribünler full olacaktır, çok iyi bir atmosfer bekliyorum. Shehu dışında takımda başka sakatlık kalmadı.

Trabzonspor 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Dördüncü sıradalar ve beşinci ile 9 puanlık far var. Bu sıra Avrupa katılımı açısından önemli çünkü transfer yasağı olan ekipte her şeye rağmen kurulan iskelet gelecek sene eğer üstüne işlenirse başarı getirir. Onazi, Kamil Ahmet Çörekçi, Novak sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Bursaspor için artı kayıp büyük erozyon yaratır. Bu yüzden en azından kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!