Bundesliga'da haftanın değil sezonun maçı CANLI! iddaa'nın favorisi...

Güncelleme Tarihi:

Bundesligada haftanın değil sezonun maçı CANLI iddaanın favorisi...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2019 10:42

27 hafta sonunda 2 puan farkla lider durumda bulunan Dortmund'un, Allianz Arena'da Bayern'e konuk olacağı kritik karşılaşma CANLI YAYINDA! Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

BAYERN

- Corentin Tolisso ve Arjen Robben sakat.

- Üst üste 6 maç kazanan Bayern, tam Dortmund'u yakaladı derken Freiburg deplasmanında 2 puan bırakınca zirveyi de bir kez daha Dortmund'a bıraktı.

- Geçtiğimiz sezon, Allianz Arena'da oynanan maçı 6-0 kazanmışlardı!

DORTMUND

- Hücum alternatiflerinden Christian Pulisic, orta sahadan Maximilian Philipp ve savunma kurgusundan Abdou Diallo ile Achraf Hakimi yok. Paco Alcacer de son anda sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkartıldı.

- Augsburg deplasmanında kaybedip şampiyonluğu Bayern'e mi hediye ettiler diye düşündürürken, üst üste 3 maç kazanıp rakibinin de takılmasıyla yeniden zirveye kuruldular.

- Ligdeki son 6 deplasmanın 4'ünde puan kaybettiler, deplasmanda Bayern'e karşı oynadıkları son 4 lig maçını kaybettiler. Aradaki 2 puan farkı koruyabilecekler mi?

Haberin Devamı

MİSLİ.COM YAZARI ORHAN ULUCA NE ÖNERİYOR?

Sezonun maçı bu hafta oynanıyor. Dortmund kalan 7 haftaya 2 puan önde lider giriyor. Alacakları bir galibiyet sonucu şampiyonluğa çok yaklaşacak olan Dortmund temkinli olacaktır. Favori Bayern Münih olsa da maç ortada. Hafta içerisinde Bayern Münih hem eksik kaldı hem de fazlasıyla zorlandıkları kupa maçında çok fazla efor harcadı. Öte yandan burada önemli olan bir diğer ayrıntı ise Dortmund’un deplasman karakteri. Hertha Berlin’i son çeyrekte geçtiler ve Augsburg’a kaybettiler. İç saha maçlarında 45 gol atan bu takım deplasmandaki 13 maçta sadece 21 gol atabildi. Öte yandan Bayern iç sahada 6 maçtır kazanıyor ve yalnızca 1 kez sezon içerisinde mağlubiyet yaşadılar. Maçın favorisi ev sahibi.

MİSLİ.COM ÜYELERİ DE "MAÇ SONUCU 1" DİYOR!

Dev maça Misli.com üzerinden oynayan iddaaseverler, 1,40'lık iddaa oranıyla Bayern galibiyetini ön plana çıkarmış durumda... Maçta 3 gol çıkması için verilen 1,30'luk 2.5 ÜST tercihinin de kuponlarda bolca yer aldığını görmekteyiz. Sürpriz sevenler ise İY2/MS1 diyerek 17,00 oran bekliyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!