Brezilya'dan, Galatasaray için transfer itirafı! 'Ocak ayında teklif geldi ama...'

Güncelleme Tarihi:

Brezilyadan, Galatasaray için transfer itirafı Ocak ayında teklif geldi ama...
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2024 12:01

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Haberin Devamı

Gelecek transfer dönemine hızlı giriş yapmak isteyen Galatasaray'da dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Brezilya basınına göre; Galatasaray, Brezilya takımlarından Fluminense forması giyen 26 yaşındaki sağ kanat Jhon Arias'a talip oldu.

Arias'ın menajeri Alex Viveros, Deportes Sin Tapujos adlı programa yaptığı açıklamada "Jhon Arias ocak ayında Galatasaray'dan bir teklif geldi ama anlaşamadık. Şu anda hala Galatasaray'dan ve Sevilla'dan teklif var. Ayrıca Fransa ve İtalya'daki takımlardan da ilgi var." ifadelerini kullandı.

Tam adı Jhon Adolfo Arias Andrade olan futbolcu, 21 Eylül 1997 tarihinde Kolombiya'da dünyaya geldi. Meksika ekipleri Dorados ve Tijuana takımlarının altyapılarında forma giyen Kolombiyalı futbolcu, 2017 yılında Patriotas'a transfer olarak ülkesine döndü. Kolombiya'da Llaneros, CD America ve Independiente Santa Fe formalarını da terleten Arias, 2021 yılında Fluminense'ye transfer oldu. Brezilya ekibiyle Copa Libertadores ve Recopa Sudamericana şampiyonlukları yaşadı.

Haberin Devamı

Bu sezon Fluminense formasıyla 12 maçta 5 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. 1.68 boyundaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!