Galatasaray'da transfer gelişmesi: Bonservisini alıp gel Mesa!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda transfer gelişmesi: Bonservisini alıp gel Mesa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2019 08:00

Sevilla’dan Banega’yı isteyen G.Saray, bir diğer oyuncusu Mesa’ya da talip oldu.

Haberin Devamı

Kulübüyle sıkıntılar yaşayan 30 yaşındaki Mesa, bonservisini bedelsiz alırsa G.Saray, transferi gerçekleştirmek için resmen devreye girecek.

UEFA’nın Finansal Fair Play kriterlerini göz önüne alarak transfer sürecini yürüten G.Saray, Sevilla ile yollarını ayırmaya hazırlanan Roque Mesa’ya talip oldu. İspanyol kulübünün yeni hocası Julen Lopetegui’nin kadroda düşünmediği Mesa, sarı kırmızılıların transfer gündemine geldi. Bu transfer, Banega-Fernando transferinden bağımsız yürütülüyor. Zira Galatasaray Sevilla’dan Ever Banega’yı da isterken İspanyol kulübü de Fernando’ya talip olmuştu. Mesa’nın, Sevilla ile sözleşmesini feshetmesi halinde Galatasaray da onu almak için atağa kalkacak.

Sarı kırmızılılar, kulübü ile sorunları olan futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden almayı hesaplıyor. Şimdi Galatasaray, İspanya’dan gelecek habere kitlendi. Fesih görüşmesi yapan Mesa’dan olumlu haber gelir gelmez Galatasaray devreye girecek. Ancak bu transfer gerçekleşmezse sarı kırmızılıların Ndiaye’nin yerine Fulham’ın oyuncusu olan Seri’yi kiralamaya çalışacağı belirtildi.

49 MAÇ, 3 GOL

Haberin Devamı

30 yaşındaki Mesa, geçtiğimiz sezon Sevilla forması ile 49 maçta 3 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!