Beşiktaş'ta seçim tarihi belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta seçim tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 22:13

Akhisarspor karşılaşması öncesinde toplanan yönetim kurulunda gündemin ana maddesi olağanüstü seçim oldu. Yönetim, seçimi ekim ayında yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta dün gerçekleşen Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda Başkan Fikret Orman, olağanüstü seçim kararına gideceğini ve bu kararı da bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında alacağını açıklamıştı.

Akhisarspor karşılaşması öncesinde Vodafone Park’ta yapılan yönetim kurulu toplantısında gündemin ana maddesi seçim oldu.

Yönetim, seçimin ekim ayı başında yapılması hakkında görüştü.

SERDAR KELEŞ UNUTULMADI

Geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yuman Beşiktaş’ın tribün liderlerinden Serdar Keleş, Akhisarspor maçında unutulmadı.

Beşiktaş tribününün emektar isimlerinden olan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Serdar Keleş unutulmadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Akhisarspor karşılaşması öncesinde Serdar Keleş’in anısına her tribünde, Keleş’in fotoğraflarının bulunduğu pankartlar açtı. Pankartlarda “Seni asla unutmayacağız Kartal Yürekli Adam” ibaresi yer aldı.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ KADROYU BOZMADI

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında Akhisarspor’u konuk eden Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, LASK Linz maçının kadrosunu bozmadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor karşısında, LASK Linz’e karşı çıkardığı kadroyu bozmadı. Linz karşısında dinlendirme amaçlı olarak kadroya almadığı Gökhan Töre ve hafif sakatlığı bulunduğu için kadroda bulunmayan Adriano, Akhisarspor mücadelesinde kadroda yer aldı. 2 isim de mücadeleye kulübede başladı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!