Beşiktaş'ta Quaresma bilmecesi! 3 gün süre istedi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Quaresma bilmecesi 3 gün süre istedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2019 22:46

Beşiktaş yönetimi ile fesih konusunda anlaşamayan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlıların son teklifini düşünmek için 3 gün süre istedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma bilmecesi sürüyor. Kulüp ile Portekizli futbolcu arasında süren fesih pazarlığında ortak nokta bulunamadı.

Quaresma, imaj haklarıyla birlikte 1,4 milyon Euro alacağı olduğunu belirterek 400 bin euro’luk indirim yapabileceğini söyledi ve talebini 1 milyon Euro'ya indirdi.

Kulüp yöneticileri ise imaj haklarının son 4 ayda kullanılmaz hale geleceğini belirterek 600 bin euro vermek istedi. Bunun üzerine Quaresma düşünmek için 3 gün süre istedi.

YA ARABİSTAN'A YA DA ÇİN'E

Beşiktaş'ta Quaresma için ilginç gelişmeler yaşandı. Portekizli, Porto’ya gitmeyeceğini bildirdi. 35 yaşındaki futbolcuyla yapılan görüşmede fesih için anlaşılamadı. Quaresma imaj hakları için 1 milyon Euro istedi, Beşiktaş 600 bin Euro vermeyi teklif etti. Bunun üzerine Quaresma 3 gün süre istedi. Bununla birlikte yaşanan süreç nedeniyle yönetimin Quaresma’ya tepkili olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Quaresma’nın Suudi Arabistan ya da Çin’e gidebileceği bildirildi.

2 MAÇ CEZA ALDI

PFDK, Erzurum maçında kırmızı gören Quaresma’yı 2 maçtan men etti. F.Bahçeli Skrtel’in 3 maçlık cezasını itiraz sonrası 2 maça indi. Kurul ayrıca Akhisar Teknik Direktörü Cihat Arslan’a 1, Akhisarlı futbolcu Edin Cocalic ve Kayserili Mensah’a da 2 maç men cezası verdi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!