Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'dan isim isim transfer açıklaması! Zajc, Yusuf Yazıcı, Halil Dervişoğlu, Kuzyaev, Amartey...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Ceyhun Kazancıdan isim isim transfer açıklaması Zajc, Yusuf Yazıcı, Halil Dervişoğlu, Kuzyaev, Amartey...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2023 19:43

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı takımın transfer gündemindeki futbolcuların son durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlı takımdaki transfer gelişmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kazancı; Coutinho, Zajc, Kuzyaev, Amartey, Jean Onana, Halil Dervişoğlu, Yusuf Yazıcı, Tayfur Bingöl ve Saiss'in durumuna ilişkin konuştu.

Ceyhun Kazancı'nın isim isim transfer açıklamaları şu şekilde:

Coutinho olmaz, yıllık ücreti 7 milyon euro. Bu şartlarda transfer gerçekleşmez. Transfer döneminin son günleri iş değişirse bilemem ama şu an imkansız.

Miha Zajc ve Yusuf Yazıcı gündemimizde yok.

Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey konusunda aşama kaydettik. Bu hafta içinde 2 oyuncunun da durumu belli olacak. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Halil Dervişoğlu için Brentford 2 milyon euro bonservisistedi. Biz bonservis bedeli ödemek istemiyoruz. Bedelsiz satın alma ve sonraki satıştan yüzde 30 pay teklif ettik, kabul etmediler. Şu an için beklemeye geçtik.

Haberin Devamı

Jean Onana için kulübü Lens’e kiralama teklifinde bulunduk. Fakat Lens, Onana’yı bonservisi ile vermek istedi. Şu an bu transferi durdurduk.

Tayfur Bingöl için Alanyaspor 1 milyon euro istiyor. Bu şartlarda transfer zor. Eğer bonservis bedeli düşerse tekrar görüşürüz.

Saiss ayrılmak istiyor. Fakat henüz istediğimiz düzeyde bir teklif gelmedi. Beklentimizi karşılayan teklif gelirse ayrılığını onay veririz.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını bugün akşam yaptığı ikinci antrenman ile sürdürdü.

Beşiktaş, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Sabah saatlerinde salon çalışması yapan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen idman, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman sonrası 3 gruba ayrılan siyah-beyazlılar, dar alanda minyatür kalede maç yaptı.

Sakatlıkları bulunan Cenk Tosun ve Tayyip Talha Sanuç’un yanı sıra milli takımlarda bulunan Mert Günok, Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Omar Colley, Roman Saiss, Amir Hadziahmetovic ve Arthur Masuaku da idmanda yer almadı. Onur Bulut ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı ve yarım saatlik çalışmanın ardından sahadan ayrıldı. Rachid Ghezzal ise idmanın ikinci bölümünde takımdan ayrı çalışarak idmanı sonlandırdı.

Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı da antrenmanı takip etti.

Siyah-beyazlılar, yarın 11.00 ve 18.00'de yapacağı çift antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!