Beşiktaş'ta 6 eksik! Sergen Yalçın'lı Alanyaspor'un iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta 6 eksik Sergen Yalçınlı Alanyasporun iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 16:29

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında, Sergen Yalçın önderliğindeki Alanyaspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Takımlardan son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

Alanyaspor

- Barış Başdaş ve Serge Mbilla Etame sakat.

- Kayserispor'u 5-0 yenerek Alanyaspor kariyerine başlayan Sergen Yalçın, hafta arası oynanan kupa maçında da Kahramanmaraş'ı farklı geçti. (7-2)

- Göztepe ile birlikte ligde beraberliği olmayan iki takımdan biri olan Akdeniz ekibi, iç sahada bu sezon oynadığı 7 lig maçının 4'ünü kazanmayı başardı. (3 mağlubiyet)

Beşiktaş

- Sakatlıkları süren Pepe, Enzo Roco, Ryan Babel, Jeremain Lens ve Caner Erkin ile kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan deplasman kafilesinde yer almadı.

- Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Galatasaray derbisiyle birlikte son 3 resmi maçını kayıpsız atlatan Kara Kartal, son 2 sezonda Alanya deplasmanında da hata yapmadı. (28 Ekim 2017, 2-1 / 23 Ocak 2017, 4-1)

- Alper Ulusoy bu sezon ilk kez Beşiktaş maçına atandı. Daha önce çıktığı 8 Beşiktaş maçında ise siyah-beyazlılar yenilgi yüzü görmedi. (5 galibiyet - 3 beraberlik)

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!