Beşiktaşlılar Gökhan Keskin'in babasının cenazesinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlılar Gökhan Keskinin babasının cenazesinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 16:12

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yönetimi ve muhalefet efsane futbolcu Gökhan Keskin'in vefat eden babası İskender Keskin'in cenaze töreninde buluştu.

Haberin Devamı

Dernek Başkanları ve grup liderlerinin de katıldığı törende yönetim ile muhalefet arasında soğuk rüzgarlar esti. Siyah beyazlı camiada dolaşan kara bulutlara rağmen böylesine acı günde Başkan Fikret Orman, Ahmet Kavalcı ile birlikte Gökhan Keskin'e taziyelerini iletip acil ayrılması gözlemlenirken eski yöneticilerle bir araya gelmemesi dikkat çekti. Törene katılanlar 2019 yılında yapılacak seçimler için fikir alış verişinde bulunurken Bu arada cenaze törenine katılan eski 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ise Gökhan Keskin ve çevresindekilerei tek tek başsağlığı dilerken, Divan Kurulunda Başkan Orman'ın sarfettiği sözler konusunda sessiz kalmayı tercih etti.

Beşiktaşlılar Gökhan Keskinin babasının cenazesinde buluştu


GÜNEŞ VE AVCI KATILDI
Eski Federasyon yöneticisi ve Fenerbahçe yöneticisi Ünal Uzun, Teknik Direktör Şenol Güneşile Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da katıldığı cenaze töreninde Başkan Fikret Orman, 2. Başkan Serdar Adalı, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Melih Aydoğdu, Hüseyin Mican, eski yöneticilerden 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Doğan Küçükemre, Süleyman Eren, Etem Özçelik, Av.Levent Erdoğan, Ekrem Keçoğlu ile eski futbolculardan Ali Gültiken, Ulvi Güveneroğlu, Adem Mert, Ömer Gülen, Adem İbrahimoğlu, Süleyman Oktay, Metin Tekin, Halim Okta, Turan Uzun, Erkan Avseren, Metin Altınay, Hakan Yurtvermez,Kulüp Müdürü Levent Çifter ve Beşiktaş Futbol Okulları kurucularından Ufuk Pak, Yılmaz Canpolat ile birlikte katıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşlılar Gökhan Keskinin babasının cenazesinde buluştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!