Beşiktaşlı Umut Meraş dünyaevine girdi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı Umut Meraş dünyaevine girdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2023 14:27

Beşiktaş'ın sol beki Umut Meraş, Merve Aydemir ile evlendi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve milli takımın sol beki Umut Meraş, Merve Aydemir ile evlendi. İstanbul Hotel Raffles Zorlu Center'da düzenlenen törende çiftin nikah şahitlerini Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ, Samet Aybaba ve Şenol Güneş yaptı.

İkili, nikahtan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Meraş, "Çok mutluyuz. Pazar günüde Galatasaray maçımız var. İnşallah pazar günü çifte düğün yapmış oluruz" dedi. Lig devam ettiği için balayına gidemeyeceklerini söyleyen, "Şampiyonluk şansımız var. Zaten düğünden sonra yarın kampa gireceğiz. Lig bittikten sonra tatil planına bakacağız" dedi. Güzel bir evlilik teklifi aldığını belirten Aydemir, "Umut romantik biridir" diye konuştu.

Hazırlık sürecini anlatan Aydemir, "Sabah 11'den beri hazırlanıyorum. Gelinlik Semih Doğruer'e ait. Makyaj Alev Karslı... Saçımı Sinan Çelik yaptı. Takıları ise Umut hediyesi" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı futbolcu Amir Hadziahmetovic'a kaza şoku
Sarıyer’de otomobiliyle seyreden Beşiktaşlı futbolcu Amir Hadziahmetovic, aynı yönden gelen bir motosikletliyle çarpıştı. Kazada futbolcu yaralanmazken hafif yaralanan motosikletli ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!