Beşiktaş'ın kupa maçı kamp kadrosu açıklandı! 5 eksik...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın kupa maçı kamp kadrosu açıklandı 5 eksik...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2024 14:48

Beşiktaş, Ankaragücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının kamp kadrosunu açıkladı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-0'la geçen Beşiktaş, Ankara ekibiyle Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde de kozlarını paylaşacak.

Siyah-beyazlı ekibin kupa yarı final ilk maçının kamp kadrosu belli oldu.

5 FUTBOLCU KADRODA YOK

Son lig maçında sağ uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Serkan Emrecan Terzi (İliopsoas gerilme ve ödem), sahaya dönüş ve takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur Bulut ve Semih Kılıçsoy ile tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Bakhtiyor Zaynutdinov ve Tayfur Bingöl, Ankaragücü ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı kadrosuna dahil edilmedi.

Kamp kadrosunda şu isimler yer aldı;

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Worrall, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Al Musrati, Jackson Muleka, Kerem Ay, Umut Meraş, Gedson Fernandes"

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİLER, FUTBOL A TAKIMIYLA BULUŞTU

Beşiktaş'ta Asbaşkanlar Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbol A takımıyla buluştu.

Onur Göçmez ile Mete Vardar, siyah-beyazlıların yarın MKE Ankaragücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının önemine vurgu yaptı.

Futbolcuların yarın iyi bir futbol neticesinde avantajlı bir skor elde edeceğine inandıklarını ifade eden yönetim kurulu üyeleri, takıma MKE Ankaragücü karşısında başarılar diledi.

BAKMADAN GEÇME!