Beşiktaş'ın eski kalecisi Göksel Gencer evinde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın eski kalecisi Göksel Gencer evinde ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2019 19:12

Bir dönem Beşiktaş'ın kalesini koruyan Göksel Gencer'in evinde ölü bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği ifade edilen Gencer'in cansız bedenine rastlandı.

1974 doğumlu Göksel Gencer uzun yıllar Samsunspor'un kalesini koruduktan sonra, 2002/03 sezonunda Beşiktaş'a transfer olup Cordoba'nın yedeği olmuştu.

Beşiktaş Kulübü, "Eski futbolcumuz Göksel Gencer'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." açıklamasını yaptı.

TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI

Türkiye Futbol Federasyonu, hayatını kaybeden eski sporcu için başsağlığı mesajı yayımladı:

Ümit Milli Takım eski kalecilerinden, Samsunspor ve Beşiktaş başta birçok kulüpte forma giyen, kaleci antrenörü Göksel Gencer'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 
 
Merhum Göksel Gencer'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

SAMSUNSPOR UNUTMADI

Yılport Samsunspor Kulübü, Mersin'deki evinde ölü bulunan 44 yaşındaki eski kalecileri Göksel Gencer için başsağlığı mesajı yayımladı. 
Kırmızı-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Eski kalecilerimizden Göksel Gencer'in vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine, sevenlerine ve futbol ailesine başsağlığı dileriz." denildi. 

Futbola profesyonel olarak 1993 yılında Silifkespor'da başlayan Göksel Gencer, 1994 yılında Samsunspor'a transfer oldu. Aynı yıl ilk kez Ümit Milli Takım'a çağrılan ve 10 kez bu seviyede milli forma giyen Göksel Gencer, 2002-2003 sezonunda Beşiktaş tarafından transfer edilmişti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!