'Beşiktaş'ın 1 numarasına adayım'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın 1 numarasına adayım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2019 08:30

Sezon sonu Beşiktaş’a veda edecek olan teknik direktör Şenol Güneş’in yerine kimin geçeceği konusundaki belirsizlik sürerken, bu görev için en güçlü aday olarak gösterilen Guti Hernandez’den kritik bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Halen Güneş’in yardımcılığını yapan İspanyol antrenör, ülkesinde yayımlanan Marca Gazetesi’ne verdiği röportajda, “Real Madrid’den, birinci teknik adam olmak istediğim için ayrılmıştım. Gelecek sezon da amacım bu. Ama nerede olur bu, bilmiyorum. Beşiktaş’ta olmaktan mutluyum” diyerek, teknik direktörlüğe talip olduğunu ima etti.

Türkiye’deki işim kolay değil

Türkiye’yi tanımasına rağmen zor bir görev yürüttüğünü belirten Guti, “Kolay olmadı. Bir defa genç takımdan bir anda A takım antrenörlüğüne geldim. Her şey farklı. Bir de tabii dil farklı. Daha karmaşık her şey. Şu anda hem kafa hem de teknik anlamda birinci teknik adamlığa hazırlanıyorum. Beşiktaş, Türkiye’de tüm kupaları hedefleyen bir takım. İşler kötü gittiğinde karmaşıklaşabiliyor. Kolay olmayacağını biliyordum. Benim için çok önemli bir deneyim, bundan dolayı mutluyum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!