Beşiktaş'a Aboubakar'dan transfer önerisi! Atiba'nın yerine...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa Aboubakardan transfer önerisi Atibanın yerine...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2023 11:12

Beşiktaş'ta yeni sezon planlamaları kapsamında transfer çalışmaları hız kazandı. Vincent Aboubakar da Kamerun Milli Takımı’ndaki arkadaşını, ön libero arayan yönetime önerdi. Beşiktaşlı idareciler, Aboubakar’dan gelen bu talep sonrasında 25 yaşındaki futbolcuyu değerlendirmeye aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta bir yandan zirve yarışı devam ederken diğer yandan da yeni sezonun planlaması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlı ekibin yıldız golcüsü Aboubakar'dan da sürpriz bir transfer önerisi geldi.

10 yıldır forma giyen Atiba'ya veda etmeye hazırlanan Beşiktaş'ta Kanadalı oyuncunun yerini doldurmak için çalışmalar başladı. Belirlenen liste üzerinden girişimlerde bulunan yönetime Aboubakar'dan bir öneri geldi.

Fanatik'in haberine göre tecrübeli golcü, Kamerun Milli Takımı’ndan arkadaşı Martin Hongla’yı idarecilere teklif etti. Aboubakar’dan gelen bu talebin ardından Hongla’yı değerlendirmeye alan kulüp yetkilileri, Şenol Güneş’in kararına göre harekete geçecek.

Barcelona B’de oynadı

İspanya La Liga ekiplerinden Real Valladolid’de kiralık olarak forma giyen Hongla’nın bonservisi İtalya Serie A ekibi Hellas Verona’da. 25 yaşındaki 1,81’lik Kamerunlu, ön libero hattına ek olarak; stoper ve merkez orta sahada da görev yapabiliyor. Geçen yıl Royal Antwerp’den Verona’ya 3.7 milyon Euro karşılığında transfer olan tecrübeli futbolcu, kariyerinde daha önce; Barcelona B ve Granada formaları da giymişti.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Aboubakardan transfer önerisi Atibanın yerine...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!