Son dakika transfer haberi: Beşiktaş'la yollarını ayıran Wout Weghorst, Manchester United'la sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberi: Beşiktaşla yollarını ayıran Wout Weghorst, Manchester Unitedla sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2023 21:44

Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Hollandalı golcü Wout Weghorst, İngiliz devi Manchester United'a imza attı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Wout Weghorst ve kulübü ile olan geçici transfer sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldığını KAP’a bildirdi.

Dün yapılan görüşmelerin ardından Hollandalı golcü İstanbul’dan ayrılmıştı. Weghorst’un bonservisini elinde bulunduran Burnley, erken fesih nedeniyle Beşiktaş’a 2 milyon 825 bin Euro ödeyecek.

Siyah beyazlılardan yapılan açıklama, "Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile Şirketimize 2.825.000 Avro fesih bedeli ödenecektir." denildi.

MANCHESTER'A İMZA ATTI

Premier Lig devi Manchester United, Wout Weghorst'u sezon sonuna dek kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

Transferden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Wout Weghorst, "Manchester United'a katıldığım için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Geçmişte United'a karşı oynadım ve şimdi ünlü kırmızı formayı giyme şansına sahip olmak harika bir duygu. Her şeyimi bu kulüp için vereceğime söz verebilirim." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!