Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 11:01

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Siyah-beyazlıların gündeminde Aras Özbiliz var.. Peki Aras Özbiliz transferinde ne gibi gelişmeler yaşanıyor? İşte Beşiktaş transfer haberlerindeki son gelişmeler ve detaylar

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde hangi isimlerin olduğu siyah-beyazlı sporseverler tarafından merak ediliyor. Öncelikle takım içinde oyuncuların değerlendirildiği transfer döneminde Aras Özbiliz'in durumu merak edilen isimler arasında yerini alıyor. Taraftarın sevdiği isimler arasında yerini alan Atiba'nın duruma da netlik kazandı. Tüm bunlar yaşanırken Fabri'nin vedası duygusal vedası da geçtiğimiz haftaya damga vurdu. İşte Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri 

Willem II, Aras Özbiliz'i kiralıyor

Hollanda kulübü Willem II, Beşiktaş'tan kiralamak için işlemlere başladığı Aras Özbiliz'in bugünden itibaren antrenmanlara çıkacağını duyurdu

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından Willem II, Aras Özbiliz'i Beşiktaş'tan kiralamak için işlemlere başlandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Aras Özbiliz'in kiralanması konusunda Beşiktaş ile dokümantasyon işlemleri aşamasında olunduğu ve 28 yaşındaki kanat oyuncusunun bugünden itibaren antrenmanlara çıkacağı belirtildi. Ajax altyapısından yetişen Ermeni milli futbolcu, sonrasında Kuban Krasnodar ve Spartak Moskova'da oynadı. Beşiktaş, 2016'nın Ocak ayında Spartak Moskova'dan 1,3 milyon avroya transfer ettiği Aras'ı, sezon sonuna kadar Rayo Vallecano, 2018'in şubat ayında ise Sheriff'e kiralamıştı.

Haberin Devamı

Fabri gözyaşları ile veda etti

Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan kaleci Fabri, Ümraniye'ye gelerek takım arkadaşları, teknik heyet, tesis çalışanları ve gazetecilerle vedalaştı. Kulübün kendisine verdiklerini geri ödeyemeyeceğini söyleyen Fabri, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan İspanyol kaleci Fabri, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek eski takım arkadaşları, teknik ekip, tesis çalışanları ve basın mensuplarıyla vedalaştı. Veda sırasında açıklama yapan Fabri, gözyaşlarına hakim olamadı. Beşiktaş'taki herkese veda etmek için İstanbul'a geldiğini söyleyen başarılı file bekçisi, "Çalışma arkadaşlarıma, oyunculara, teknik heyete, bizimle beraber çalışan kulüp yetkililerine, İstanbul'da beraber yaşadığım insanlara, buraya gelip yeniden teşekkür etmek istedim. 2 mükemmel yıl geçirdim burada. Bu kulübün bana verdiklerini hiçbir şekilde geri ödeyemem. Ailemle birlikte büyük mutluluklar yaşadık. Hem lig şampiyonluğu yaşadım, hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı buldum. Herkese teşekkür etmek istiyorum. Londra'ya gitmeden önce bir kere daha burada beraber olduğum insanlarla bir kez daha vedalaşmak istedim. Onlardan bir kez daha o sıcaklığı hissetmek istedim. Nereye gidersem gideyim Beşiktaş bir taraftar kazandı. Beşiktaş bundan sonra her zaman kalbimde olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Beşiktaş'ı takip etmeye devam edeceğim"
İstanbul'dan ve Beşiktaş'tan ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu ifade eden Fabri, "Tabii ki bu kadar güzel yaşananlardan sonra buradan ayrılmak çok zor. Ama tabii ki iki taraf için de iyi bir ayrılık oldu. Ben her hafta sonu Beşiktaş'ı takip etmeye devam edeceğim. Benim için Premier Lig'de oynamak. Büyük tecrübe olacak. Bu profesyonel bir yaşam. İstanbul mükemmel bir şehir, hiçbir zaman hoşça kal demeyi sevmiyorum, yeniden görüşürüz diyorum. Beşiktaş taraftarı kalecilerine güvensin, sakin olsunlar. Çok iyi kalecileri var Beşiktaş'ın. Özellikle Tolga. Herkes Tolga'nın ne kadar yetenekli ve karakterli olduğunu biliyor. Çok yetenekli genç kaleciler de var" dedi.
Premier Lig'de Everton forması giyen Cenk Tosun'la ilgili bir soruyu yanıtlayan Fabri, "Kesinlikle Cenk'ten gol yemek istemiyorum. Cenk çok iyi bir arkadaşım, çok iyi anlaşıyoruz onunla. Diğer kalecilere gol atsın ama bana gol atmasın" diyerek sözlerini tamamladı. Fabri açıklamalarının ardından basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Atiba Hutchinson 1 yıl daha Beşiktaş'ta

Beşiktaş Kulübü, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Türkiye Futbol Federasyonunda yer alan bilgiye göre siyah-beyazlı kulüp, 35 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu ile 31 Mayıs 2019'a kadar yeniden anlaşmaya vardı. Beşiktaş'a 2013-2014 sezonu başında transfer olan Hutchinson, takımının değişmez isimlerinden biri oldu. Kanadalı futbolcu, Süper Lig'de 147 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı formayla ligde 8 kez gol sevinci yaşadı. Atiba Hutchinson, Beşiktaş'la Türkiye Kupası'nda 9, TFF Süper Kupa'da 2 maça çıktı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 16 maçta forma giyen Hutchinson, UEFA Avrupa Ligi'nde de 20 karşılaşmada siyah-beyazlı formayı terletti. Deneyimli orta saha oyuncusu, UEFA Avrupa Ligi'nde 1 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri

İşte Beşiktaş'ın beklediği tarih! 9 Ağustos...

Premier Lig'de transfer dönemi 9 Ağustos'ta sona ererken, Vida'nin kaderi de yüksek ihtimalle bu hafta belli olacak. Beşiktaş'ın satıp transfer için gelir elde etmek istediği Vida konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Vida'yı transfer seçeneklerinde tutan takımlardan biri de Premier Lig devi Arsenal'di.

Londra ekibinde, Mustafi'nin ardından Calum Chambers'ın da kısa süre içinde takımdan ayrılması bekleniyor. Bu da Vida transferini doğrudan etkiliyor. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre; Calum Chambers'ı tecrübe kazanması için Fulham'a kiralama kararı veren Unai Emery, Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida'ya dümen kırdı.

Haberin Devamı

Arsenal'in Vida için Beşiktaş'a ne kadarlık bir teklif yapacağı hakkında ise bilgi verilmedi. 

Fikret Orman'ın Vida için yaklaşık 30 milyon euro istediği biliniyor ancak büyük kulüpler de dahil birçok takımın bu parayı vermesi çok zor. Yine de Vida'nın bonservisiyle transfer olması halinde, kulübe en az 20 milyon euro civarında bir rakam kazandırması bekleniyor. (Fanatik)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!