Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay: Burak Yılmaz ile asla kötü olmam

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay: Burak Yılmaz ile asla kötü olmam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2023 07:00

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kendisine yönelik eleştirel sözleriyle dikkat çeken selefi Burak Yılmaz ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Halk TV’ye konuşan Çalımbay, Yılmaz’ın görevde iken söylediği, “Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Kanal kanal geziyorlar” sözünün ve istifa ettikten sonra yaptığı, “Ben ayrıldıktan 5 dakika sonra Rıza Hoca’nın geldiğini öğrendim” iddiasının hatırlatılması üzerine, “Ben, hiç kimseyle kötü olmam. Hele Burak’la hiç olmam. Burak çünkü benim öğrencimdi” ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'A BORCUMU ÖDEYECEĞİM"

Çalımbay, Yılmaz görevde iken başkan Ahmet Nur Çebi veya bir yönetici ile transfer görüşmesi yapmadığını belirterek, “Başkan çağırdığında geldim, ‘Bıraktı mı herkes?’ dedim. ‘Bıraktılar’ dedi. Ondan sonra ben konuştum. Onun dışında bir şey yapmam doğru değildi" ifadelerini kullandı. Futbolculuk kariyerinin tamamını Beşiktaş'ta geçirdiğini hatırlatan Çalımbay, "Beşiktaş'ın bir şeye ihtiyacı varsa, görevimizi yaparız. Biz çok iyi bir yere geldiysek, Beşiktaş sayesinde geldik. Onun için bu kulübe bizim bir borcumuz var ve karşılığını vermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!