Beşiktaş-Galatasaray derbisinde düdük Halil Umut Meler'de! Hakem istatistikleri, kırmızı kart iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde düdük Halil Umut Melerde Hakem istatistikleri, kırmızı kart iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2024 12:47

Süper Lig’in 28. haftasında oynanacak derbide Beşiktaş, evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Dev karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. İşte hakem hakkında bilinmesi gerekenler...

Haberin Devamı

İlandır

Süper Lig’in 28. haftasına 46 puanla dördüncü sırada giren Beşiktaş, evinde haftaya 72 puanla lider olarak giren Galatasaray’ı ağırlayacak. Tüpraş Stadı’nda oynanacak dev maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. 37 yaşındaki Meler, bu sezon 10 Süper Lig, 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 Avrupa Ligi Eleme maçı ve 1 Suudi Arabistan Pro Lig maçında düdük çaldı.

Kariyerinde 3.kez Beşiktaş – Galatasaray derbisini yönetecek

Sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan ve 2-1’lik Galatasaray galibiyetiyle sonuçlanan derbiyi yöneten Halil Umut Meler, 2022-2023 sezonunda Galatasaray’ın Beşiktaş’ı evinde 2-1’lik skorla yendiği maçta da düdük çalmıştı. Meler, Süper Lig’in 28. Haftasında oynanacak derbiyle beraber kariyerinde 3. kez Beşiktaş – Galatasaray derbisini yönetmiş olacak.

Haberin Devamı

Maçlarını yönettiği takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesi Galatasaray’da

Halil Umut Meler’in 5’ten fazla maçını yönettiği takımlar göz önüne alındığında en yüksek galibiyet yüzdesi Galatasaray’a ait. Galatasaray, Halil Umut Meler yönetiminde 23 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlarda 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 2.29 puan ortalaması tutturdu. Galatasaray, bu karşılaşmalarda 72 sarı kart, 3 kırmızı kart görürken, rakipleri ise 77 sarı kart, 7 kırmızı kart gördü. Meler’in bu 23 karşılaşmadaki sarı kart ortalaması 6.1, kırmızı kart ortalaması ise 2.4 olarak dikkat çekti.

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde düdük Halil Umut Melerde Hakem istatistikleri, kırmızı kart iddaa oranı...

Meler’in yönettiği maçlarda Beşiktaş’ın puan ortalaması düşük

Beşiktaş, Halil Umut Meler’in yönetiminde çıktığı 23 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 yenilgi aldı ve 1.39 puan ortalaması tutturdu. Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 57 sarı kart, 7 kırmızı kart görürken rakipleri ise 71 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü. Meler’in bu 23 karşılaşmadaki sarı kart ortalaması 5.56, kırmızı kart ortalaması ise 2.3.

Halil Umut Meler, maç başına 5 sarı kart çıkarıyor!

Halil Umut Meler, kariyeri boyunca Süper Lig’de 163 maç yönetti. Meler’in bu 163 karşılaşmada sarı kart ortalaması maç başına 4,8, kırmızı kart ortalaması ise 0.3.

Haberin Devamı

Derbiye özel oyunlar Misli’de!

Ligde zorlu bir mücadeleye çıkacak Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki karşılaşma için “Penaltı olur mu?” ve “Kırmızı kart olur mu?” gibi oyunlara da oynanabiliyor. Halil Umut Meler’in maçta penaltı noktasını göstermesine 1.97 oran verilirken; penaltı olmamasının orası 1.23. Derbide Meler’in kırmızı kart çıkarmasına ise 2.00 oran veriliyor, kırmızı kart olmaz oranı 1.31.

Misli’den yeni üyelere 50 TL!

Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50 TL kazanın ve dev derbinin heyecanını “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yaşayın.

Haberin Devamı

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde düdük Halil Umut Melerde Hakem istatistikleri, kırmızı kart iddaa oranı...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!