Beşiktaş Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 10:38

Beşiktaş Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta hangi kanalda? tüm futbolseverler günün erken saatlerinden beri bu soruya yanıt arıyor. Türkiye'nin merakla beklediği derbi için artık sadece birkaç saat kaldı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Vodafone Arena'da ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Kadroda büyük eksiklikleri olan iki takımın karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek. İşte, Beşiktaş Fenerbahçe maç bilgileri hakkında tüm detaylar!

Haberin Devamı

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı için geri sayım başladı. Dev mücadele -Beşiktaş Fenerbahçe maçı- bu haftaya damga vuracak bir karşılaşmayı ekranlarınıza yansıtacak. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında mücadelesini derbi maçı ile sürdürecek olan siyah- beyazlılar, sarı- lacivertli takımı kendi evinde ağırlayacak. Beşiktaş kendi evinde Fenerbahçe'yi yendiği taktirde Başakşehir ile arasındaki puan farkını tekrardan 4'e çıkartacak ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı bugün saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Atınç, Marcelo, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar

FENERBAHÇE: Volkan, Ozan, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Neustadter, Alper, Lens, Sow, Van Persie

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA

Bu akşam Vodafone Arena'da oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. 

İki takımda da büyük eksik

Beşiktaş cephesinde Tosic cezası nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de ise Şener Özbayraklı sakatlığı, Mehmet Topal ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Necip Uysal ve Tolgay Arslan forma bekliyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, derbide görev vereceği oyuncuları bu akşam gerçekleştirilecek antrenmanın ardından belirlemesi bekleniyor. Hafta içi yapılan antrenmanlara sakatlığı nedeniyle katılamayan Hutchinson’ın yerine Necip Uysal ve Tolgay Arslan ikilisinden birine görev vermesi beklenen tecrübeli teknik adam, Tosic’in boşluğunu ise Atınç Nukan ile doldurmayı planlıyor. Hutchinson’ın forma giyememesi halinde Şenol Güneş’in diğer seçeneği ise Tolgay Arslan’ı Kanadalı oyuncunun yerine, Necip Uysal’ı da savunmada görevlendirmek olacak.

Beşiktaş-Fenerbahçe rekabetinde 343. randevu

Beşiktaş ile Fenerbahçe, yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 343. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Kasım 1924’te, Fenerbahçe’nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 93 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 342 maçta Fenerbahçe 130, Beşiktaş 123 galibiyet aldı, 89 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe’nin 469 golüne, Beşiktaş 429 golle karşılık verdi.

Lig maçları

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Fenerbahçe, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 121 kez karşılaştı. Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 45, Beşiktaş 38 galibiyet aldı, iki takım 38 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertlilerin ligdeki 133 golüne, siyah-beyazlılar 131 golle yanıt verdi.

Bu sezon 3. kez karşılaşacaklar

Beşiktaş ile Fenerbahçe, bu sezon 3. kez birbirlerine rakip olacak. Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde Ülker Stadı’nda yapılan lig maçı golsüz sona erdi. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda eşleşen iki takım, siyah-beyazlıların stadı Vodafone Arena’da karşı karşıya geldi ve turu geçen ekip 1-0’lık sonuçla Fenerbahçe oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!