Beşiktaş Fenerbahçe derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Fenerbahçe derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 11:01

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı bilet fiyatları araştırılmaya başlandı. Şampiyonluk yolunda önemli bir konuma sahip olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı, bilet fiyatları ile sorgulanıyor. Karşılaşmayı yakından takip etmek isteyen taraftarlar ise biletlerin nereden ve ne zaman satın alınabileceğini öğrenmek istiyor. İşte, Beşiktaş Fenerbahçe derbi bilet fiyatları hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş Fenerbahçe derbi biletleri için geri sayım başladı. Spor Toto Süper Lig'in son haftalarına girilirken, liderlik savaşı derbi ile kaldığı yerden devam ediyor. Son hafta aldığı mağlubiyet ile önde devam ettirdiği liderliği sıkıntıya sokan Beşiktaş, Fenerbahçe maçı ile zor bir sınav verecek. Peki, Vodafone Arena'da oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı biletleri ne zaman çıkacak? İşte, karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

Beşiktaş Fenerbahçe maçı biletleri, Passolig hesabı üzerinden satın alınabilecek. Biletler hakkında detaylar ise önümüzdeki günlerde kulüplerin internet sitesi ve Passolig üzerinden verilecek.

KANARYA'DA SAKATLIK ŞOKU

29. haftada oynanan Rize maçında 14. dakikada yenilen golde hatası olan ancak ondan önceki Galatasaray ve kupadaki Başakşehir maçlarında yaptığı asistlerle takdir toplayan Şener'in sol üst adalesinde yırtık olduğu ve 15 gün sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Böylece 27 yaşındaki oyuncu pazar akşamı oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Yine Rize maçında Kweuke'nin gollük şutunu kuratrdıktan sonra sakatlanan kaleci Fabiano'nun da Porto'nun doktorunun tavsiyesi üzerine kulübüne gidip yapılacak kontrollerin ardından ameliyat olacağıo öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME!