Beşiktaş farka koştu! Herkes, Kocaman'ı konuştu...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş farka koştu Herkes, Kocamanı konuştu...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 11:27

Galatasaray'ın 8 puan gerisindeyken Ekim ayında, "Bu fark suni" diye konuşan Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin bu gece Kasımpaşa'yı yenmesiyle o farkı 3'e indirecek.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, Galatasaray ile aralarındaki puan farkı için ‘suni’ yakıştırması yapması, Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrasında gündeme geldi.

Sezon başında Galatasaray, Süper Lig’de 8’de 7 yapmış ve rakipleriyle arasındaki farkı açmıştı. Aykut Kocaman ise, Süper Lig’in 8. haftasında, Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından sarı kırmızılı ekiple aralarındaki 8 puanlık farkı ‘suni’ olarak nitelemişti.

O günlerde sarı kırmızılı ekibin henüz derbi maçlarını oynamadığına dikkat çeken Kocaman, “Galatasaray derbilere çıkacak. Aynı şekilde giderlerse o zaman saygı duyacağız” ifadelerini kullanmıştı.

SADECE TEK PUAN
Bu sözlerin ardından Galatasaray’da rüzgar adeta tersine döndü ve ilk derbisinde sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray, oynadığı futbolla da umut vermemişti.

Haberin Devamı

Bir sonraki hafta deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 kaybeden sarı kırmızılı ekip Başakşehir’e de 5-1 yenilerek şaşırtıcı bir sonuca imza attı. Galatasaray, son olarak Beşiktaş’a 3-0 yenildi ve elindeki avantajı kaybetti.

BÜYÜK FIRSAT
Bu sonuçların ardından 1 ay öncesine kadar ‘yarıştan koptu’ denilen Fenerbahçe son haftalardaki çıkışıyla zirveye iyice yaklaştı. Bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler kazandığı takdirde Galatasaray’la arasındaki puan farkını 3’e kadar düşürecek. (Fotomaç)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!