Belotti'ye 324 milyon TL!

Güncelleme Tarihi:

Belottiye 324 milyon TL
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 09:11

İtalyan devi Milan ve İngiltere Premier Ligi’nin son şampiyonu Chelsea, Torino’nun yıldız futbolcusu Andrea Belotti için servet ödemeye hazır. İki takım da Bordo-Beyazlılar’ın istediği 80 milyon Euro’yu (324 milyon TL) gözden çıkardı.

Haberin Devamı

Çizme ekibi Torino’nun 23 yaşındaki santrforu Andrea Belotti, Avrupa devlerini adeta peşinden koşturuyor. Transfer döneminin şampiyonu Milan ve İngiliz devi Chelsea, İtalyan santrfor için gözünü kararttı.

Forvet arayışı içerisinde olan iki takım da geçen sezon 28 gol kaydeden genç futbolcu için Torino’nun istediği 80 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Londra ekibinin teknik direktörü Antonio Conte, Belotti’yi kadrosunda görmeyi çok isterken, Kırmızı-Siyahlılar da başarılı futbolcuyu takıma kazandırmak için yoğun mesai harcıyor.

İddialar güçlendi...

Çizme ekibi Torino, yeni sezon forma tanıtımında takımın yıldızı Belotti’ye yer vermedi. Bu durum ayrılık iddialarını güçlendirirken, Chelsea ve Milan’ın da iştahını kabarttı. İki takım da genç oyuncu için tüm şartları zorlayarak çalışmalarına devam ediyor. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!