beIN Sports Haber kanalı frekans bilgileri nelerdir?

Güncelleme Tarihi:

beIN Sports Haber kanalı frekans bilgileri nelerdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 17:47

beIN Sports Haber kanalı frekans bilgileri birçok sporsever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. beIN Sports Haber kanalı birçok platformda şifresiz bir şekilde yayın yapmaya devam ediyor. Türksat aracılığıyla televizyon izleyen vatandaşlar ise bu kanala ulaşmak için frekans bilgilerini ayarlaması gerekiyor. Peki, beIN Sports Haber kanalı frekans bilgileri nelerdir?

Haberin Devamı

beIN Medya Grup bünyesinde yayın yapan Digiturk platformundaki spor kanallarına bir yenisi eklendi. Hem de bu kanal, Türksat uydusundan şifresiz bir şekilde izlenebiliyor. Kurum, yeni spor haber kanalı beIN Sports Haber'in yayınlarına kendi platformu üzerinde başlamıştı. Peki, beIN Sports Haber kanalı frekans bilgileri nelerdir? Frekans ayarı nasıl yapılır? İşte detaylar.

Kanal, 25 Ekim saat 19:00'dan itibaren Türksat aracılığıyla şifresiz yayın yapmaya başladı. Kanalda maç özetleri, son dakika gelişmeleri ve özel yayınlar izleyicilerle buluşuyor.

beIN Sports Haber'in frekans bilgileri şöyle:

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 12379
Symbol Oranı: 30000
FEC: 3/3
Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

Frekans ayarları nasıl yapılır?

TV 8,5 HD spor kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden 'Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. 'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12379 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '30000' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

Haberin Devamı

beIN Sports Haber, Digiturk'te kaçıncı kanalda?

beIN Sports Haber, Digiturk'te 83. kanaldan izlenebiliyor.

Digiturk'lü olmayanlar da izleyebilecek

Türkiye ve dünyadan spordaki en güncel olayları, son dakika haberleri sporseverlerle buluşturan beIN SPORTS HABER’i Digiturk üyesi olmayanlar da izleyebiliyor. beIN SPORTS HABER Digiturk’te 83 No’lu kanalda yer alırken, Türksat ve Eutelsat uydularından şifresiz yayın yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!