BB Erzurum teknik direktörü belli oldu! "Erzurumspor'la anlaşma sağladık"

Güncelleme Tarihi:

BB Erzurum teknik direktörü belli oldu Erzurumsporla anlaşma sağladık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 14:40

BB Erzurumspor'da teknik direktör krizi çözüldü. Osman Özköylü'den boşalan hocalık koltuğuna en son Elazığspor'da görev yapan Mehmet Altıparmak getirildi.

Haberin Devamı

Altıparmak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Deneyimli çalıştırıcı BB Erzurumspor'la anlaştığını ilk kez Radyospor'da açıkladı!

İşte Mehmet Altıparmak'ın sözlerinden önemli satır başları:

'Transferi oyuncularımızın performansı belirleyecek'

"Erzurumspor'la anlaşma sağladık. Çok mutluyum. Elazığspor'da da iyi giden bir süreç vardı, ayrılmak zorunda kaldık. Elazığspor'da işimizi layikiyle yaptık. Şu anda Erzumspor'dayız. Oyuncu kalitesi, tesis, taraftar kitlesi tercih sebebimiz oldu. Bugün ilk antrenmanımıza çıkacağız. Sezon başı transfer döneminde en hızlı takımlardan birisiydi Erzurumspor, iyi bir kadro kurulmuştu. Her şey istediğiniz gibi olmuyor. Lige Erzurumspor iyi başlayamadı. Maçların hepsini deplasmanda oynamak takımı etkiledi diye düşünüyorum. Bizim tek amacımız devre arasına kadar toplayacağımız puanlarla üst sıraları yakalamak, Play-Off potasına girmek. Devre arasında hiç transfer yapmayabiliriz. Bunu oyuncularımızın performansı belirleyecek. Benim takımımda kim hak ederse o oynar. İyi bir takımımız var"

Hedef 3 puan!

Haberin Devamı

"Amacımız Ümraniyespor maçını kazanmak. Rakibimizin gücünü biliyoruz, kendi gücümüzü de biliyoruz. Ümraniye maçındaki 3 puanla üst sıralara tırmanmak istiyoruz"

BB Erzurum teknik direktörü belli oldu Erzurumsporla anlaşma sağladık

BAKMADAN GEÇME!