Aubameyang transfer haberini sosyal medyadan verdi!

Güncelleme Tarihi:

Aubameyang transfer haberini sosyal medyadan verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2023 15:42

Chelsea’nin golcüsü Pierre Emerick Aubameyang, kendisinin gelecek transferini sosyal medya üzerinden açıkladı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin formasını giyen Pierre Emerick Aubameyang, spor dünyasında ender görülen olaylardan birine imza attı.

33 yaşındaki oyuncu, kendisinin transfer haberini sosyal medya üzerinden duyurdu.

AUBAMEYANG: BARCELONA’YA DÖNMEK İSTERİM

TikTok adlı sosyal medya platformunda içerik üreten DjamLife isimli kanalın transfer sorusunu yanıtlayan Gabonlu futbolcu, bu soruyu şu şekilde cevapladı: “Barcelona’ya dönmek isterim. Ne olacağını göreceğiz.”

Aubameyang’ın Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Fakat golcü oyuncu, Barcelona’ya transfer olmak için sözleşmesini feshetmeye çalışacak.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Barcelona, Aubameyang’ın geri dönüşüne yeşil ışık yaktı. Fakat Katalan ekibinin oyuncudan beklediği iki şey var: Oyuncunun maaşını azaltması ve Chelsea ile olan sözleşmesini feshederek bedelsiz bir şekilde takıma katılması.

Haberin Devamı

AUBAMEYANG BU SEZON SADECE 3 GOL ATTI

1 Eylül 2022 tarihinde Barcelona’dan 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Chelsea’ye transfer olan Pierre Emerick Aubameyang, bu sezon 22 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 969 dakika sahada kalan Gabonlu, takımına 3 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!