Aşı olmayı reddeden Novak Djokovic, Amerika Açık'ta yok!

Güncelleme Tarihi:

Aşı olmayı reddeden Novak Djokovic, Amerika Açıkta yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2022 23:37

Sırp tenisçi Novak Djokovic, ABD'de devam eden yabancı uyruklu insanların ülkeye girişte aşılı olma kuralının değişmemesi üzerine Amerika Açık'a katılamayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Sırp tenisçi Novak Djokovic’e, ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nden (CDC) kötü haber geldi. CDC, ülkeye giriş yapmak isteyen yabancı uyruklu kişiler için aşılı olma kuralının devam edeceğini açıklayınca Djokovic’in, 29 Ağustos-11 Eylül tarihlerinde düzenlenecek ABD Açık Tenis Turnuvası’na katılma ihtimali ortadan kalktı.

"NE YAZIK Kİ ABD'YE GİDEMİYORUM"

Covid-19 aşısı olmayı reddeden Djokovic, bunun üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaparak, "Ne yazık ki ABD Açık için New York’a seyahat edemeyeceğim. Oyuncu arkadaşlarıma iyi şanslar. Formumu ve pozitif ruhumu koruyup yeniden mücadele etme fırsatını bekleyeceğim." dedi.

Erkekler dünya sıralamasının 6. basamağında yer alan Novak Djokovic, daha önce de aşı kısıtlaması nedeniyle bazı turnuvalarda yer alamamıştı. Wimbledon'ı kazanarak grand slam sayısını 21'e çıkaran ve 22 zaferli Rafael Nadal ile farkı indiren Djokovic'in Amerika Açık'ta durumu eşitleme şansı kalmadı. Rafael Nadal ile New York'ta düzenlenecek turnuvada mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!