Antalyaspor kaybetti ama Ömer Toprak beğenildi

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor kaybetti ama Ömer Toprak beğenildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2022 10:44

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor’un başarılı defans oyuncusu Ömer Toprak, ilk lig maçındaki performansıyla beğenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in yeni sezon ilk hafta maçında sahasında Galatasaray’a 1-0 yenilen ve geçen sezondan bu yana süren 16 haftalık yenilmezlik serisi de sona eren Fraport TAV Antalyaspor, günü izinli geçirecek.

Kırmızı beyazlıların Almanya 2’nci Bundesliga takımlarından Werder Bremen’den ayrılan 33 yaşındaki defans oyuncusu Ömer Toprak ilk lig maçında ortaya koyduğu performansla dikkat çekti.

Antalyaspor sezon öncesi kadrosuna kaleci Alperen Uysal, Soner Aydoğdu, Sam Larsson, Cemali Sertel ve Ömer Toprak gibi oyuncuları kattı. Bu oyuncular futbol sorumlusu Nuri Şahin tarafından Galatasaray ile oynanan maçın kadrosuna alınırken Soner Aydoğdu ile Ömer Toprak ilk 11’de sahaya çıktı.

Sam Larsson 63’üncü dakikada oyuna dahil olurken, Cemali Sertel ve kaleci Alperen Uysal forma şansı bulamadı.

TOPRAK PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALDI

Brezilyalı defans oyuncusu Naldo’nun yerine takıma kazandırılan eski milli futbolcu Ömer Toprak, Galatasaray maçında etkili bir oyun ortaya koydu.

Haberin Devamı

Toprak, maçın genelinde sarı kırmızılı takımın etkili oyuncularını durdururken son dakikada yenilen gole engel olamadı.

Başarılı oyuncu 30 kez pas yaparken bunlarda yüzde 76,7’lik başarı sağladı. 7 kez uzun pas yapan Ömer Toprak, 7 kez ikili mücadeleye girerken bunların 6’sını kazanıp birini kaybetti. Deneyimli stoper 4 kez hava topuna çıkarken hepsinde de başarılı oldu. Toprak, sahada kaldığı 90 dakikada 1 kez top kaparken, 7 topu uzaklaştırıp, 1 kez de pas arasıyla maçı tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!